Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Botxo Athletic Club (437951) - los fumadores de basuco (1579042) » 413342277: T39/J13/VI

Liga 413342277 Información oficial sobre el partido 413342277 en Hattrick

20.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / VI.994 (15312)

Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 3 - 1 los fumadores de basuco Alineación oficial del equipo 'los fumadores de basuco' en el partido
Mikel Cañas (13') 1 - 0
1 - 1 Glenn Lyngby (27')
Shimon Kishon (36') 2 - 1
Gerbe Vansteenberge (86') 3 - 1
Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 3 - 1 los fumadores de basuco Alineación oficial del equipo 'los fumadores de basuco' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido 2 - 0 los fumadores de basuco Alineación oficial del equipo 'los fumadores de basuco' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.24Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
98,6 % 0,1 % 1,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Botxo Athletic Club

Goles Goles

  • 122 Minuto 13 (Gol por la izquierda): Els seguidors del Athletic contenien la respiració mentre en Mikel Cañas s'escapava per l'esquerra. La veritat és que se'n va sortir la mar de bé i va acabar anotant el 1 - 0 per als locals.
  • 123 Minuto 36 (Gol por la derecha): Corria el minut 36 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Shimon Kishon, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.
  • 131 Minuto 86 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Gerbe Vansteenberge va aprofitar per marcar el 3 - 1 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 6 (Ocasión tiro lejano): Els jugadors de Athletic tenien molt clar que la tàctica a utilitzar era la dels xuts llunyans. En Antoine Rossi ho va intentar al minut 6 des de 30 metres però la pilota va arribar a les mans del porter sense gaire força.
  • 218 Minuto 35 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en László Szakács va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Michael Ritchens rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 287 Minuto 68 (Ocasión tiro lejano): El Athletic se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 68, en Shimon Kishon va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.
  • 287 Minuto 73 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Antoine Rossi ja els havia advertit que el porter contrari, en Marcel Felip, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.
  • 285 Minuto 80 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de Athletic la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 232 Minuto 85 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 85 quan Łukasz Olesiewicz de Athletic gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Michael Ritchens de Athletic amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 49 (Tirita): Passats 49 minuts de joc, en Roger Haselboeck de Athletic va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 79 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Łukasz Olesiewicz no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

los fumadores de basuco

Goles Goles

  • 161 Minuto 27 (Gol por el centro): Als 27 minuts de partit, Glenn Lyngby de fumadores va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 5 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Carlos José Comas no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.