Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Valencia 57 (988331) - Botxo Athletic Club (437951) » 413342239: T39/J4/VI

Liga 413342239 Información oficial sobre el partido 413342239 en Hattrick

16.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / VI.994 (15312)

F. C. Dorki Alineación oficial del equipo 'F. C. Dorki' en el partido 0 - 4 Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido
0 - 1 Shimon Kishon (22')
0 - 2 Mikel Cañas (61')
0 - 3 Gerbe Vansteenberge (74')
0 - 4 Roger Haselboeck (83')
F. C. Dorki Alineación oficial del equipo 'F. C. Dorki' en el partido 0 - 4 Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F. C. Dorki Alineación oficial del equipo 'F. C. Dorki' en el partido 0 - 1 Botxo Athletic Club Alineación oficial del equipo 'Botxo Athletic Club' en el partido
Tiene un resultado normal 0.04Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.10Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,1 % 0,0 % 99,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F. C. Dorki

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 13 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Dorki va anar a parar a la dreta de l'atac on en Toader Fiordean, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 286 Minuto 31 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 31, un contraatac del Dorki no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Ursin Wyttenbach perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): En Sergio Hontana va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 202 Minuto 69 (Ocasión por la izquierda): En Sebastian Götterup de Dorki es va trobar tot sol a l'esquerra de l'atac al minut 69, però es va posar nerviós i no va saber finalitzar una jugada que podia haver portat molt perill.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Casimiro Velar.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 82 (Lesión): El jugador de Dorki Ursin Wyttenbach va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Vidar Ringheim va entrar en el seu lloc.

Botxo Athletic Club

Goles Goles

  • 185 Minuto 22 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del Athletic van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Shimon Kishon va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 0 - 1 pujava al marcador.
  • 185 Minuto 61 (Gol de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Dorki. En una jugada assajada, un company va tocar la pilota amb el taló i en Mikel Cañas la va col·locar a l'escaire. L'entrenador del Athletic es va girar cap al seu ajudant i, fent veure que es treia un puro de la boca, li va dir: "m'agrada que els plans surtin bé". El 0 - 2 arribava al minut 61.
  • 183 Minuto 74 (Gol por la derecha): Al minut 74, un xut de Gerbe Vansteenberge des de la dreta va entrar com una exhalació a la porteria: 0 - 3 i el públic s'enfadava.
  • 181 Minuto 83 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Roger Haselboeck de Athletic l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 4 al minut 83 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 12 (Ocasión por la derecha): Yan Belorukov de Athletic, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 12, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 282 Minuto 37 (Ocasión por la izquierda): Yan Belorukov va tenir l'oportunitat d'augmentar la diferència al marcador al minut 37, després d'una escapada per l'esquerra, però el pal va evitar el gol.
  • 287 Minuto 41 (Ocasión tiro lejano): El Athletic se centrava a trobar opcions llunyanes de tir. En el minut 41, en Raemon Bolsius va xutar amb una força increïble, però la pilota va anar a parar al cap d'un venedor de branques regalèssia.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 81 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Yan Belorukov de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones