Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sparta 04 Brutiko (1585182) - ByLeSan (30711) » 413341001: T39/J2/VI

Liga 413341001 Información oficial sobre el partido 413341001 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VI.972 (15290)

ATL.CALLEJÓN Alineación oficial del equipo 'ATL.CALLEJÓN' en el partido 2 - 1 Rápido de Perbes Alineación oficial del equipo 'Rápido de Perbes' en el partido
0 - 1 Feliciano Fornos (5')
Võ Phúc Xuân (10') 1 - 1
Victor Martin (83') 2 - 1
ATL.CALLEJÓN Alineación oficial del equipo 'ATL.CALLEJÓN' en el partido 2 - 1 Rápido de Perbes Alineación oficial del equipo 'Rápido de Perbes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ATL.CALLEJÓN Alineación oficial del equipo 'ATL.CALLEJÓN' en el partido 1 - 1 Rápido de Perbes Alineación oficial del equipo 'Rápido de Perbes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
21,5 % 6,9 % 71,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ATL.CALLEJÓN

Goles Goles

  • 142 Minuto 10 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Võ Phúc Xuân de ATL.CALLEJÓN va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 1 al marcador.
  • 121 Minuto 83 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Victor Martin, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del ATL.CALLEJÓN se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 83.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 65 (Ocasión por la izquierda): ATL.CALLEJÓN va estar a punt de posar-se per davant al minut 65 però Vladislav Krušinský va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 241 Minuto 79 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de ATL.CALLEJÓN va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Victor Martin, però el porter rival va fer una gran aturada.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Jeremias Milde de ATL.CALLEJÓN es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Josep Maria Climent de ATL.CALLEJÓN la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 87 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del ATL.CALLEJÓN puguin veure en Josep Maria Climent jugant de nou; ja que al minut 87 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Vladimír Kútik el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

Rápido de Perbes

Goles Goles

  • 174 Minuto 5 (Gol de penalti): En Feliciano Fornos va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 5. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Daniel Alberto Téllez va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de 和透 (Kazuyuki) 山田 (Yamada), però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Un jugador experimentat sap que els porters els costa blocar les pilotes que boten al seu davant. Per això en Bastian Schieritz va ser el primer a arribar al rebuig del porter, però aquest va reaccionar bé davant la segona rematada i va desviar la pilota a córner.
  • 262 Minuto 89 (Ocasión por la izquierda): Al minut 89 Stefan Bélanger va xutar a porteria des de la banda esquerra, però 和透 (Kazuyuki) 山田 (Yamada) va aturar la seva gardela amb una estirada espectacular, cosa que va provocar que tot l’estadi es posés dempeus i es deixés la gargamella corejant el seu nom.