Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

wanchu club de futbol (794268) - Real Inter 2 (435726) » 413338028: T39/J1/VI

Liga 413338028 Información oficial sobre el partido 413338028 en Hattrick

26.01.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VI.919 (15237)

wanchu club de futbol Alineación oficial del equipo 'wanchu club de futbol' en el partido 1 - 0 Picanya Dragons Alineación oficial del equipo 'Picanya Dragons' en el partido
Xuan Eva (40') 1 - 0
wanchu club de futbol Alineación oficial del equipo 'wanchu club de futbol' en el partido 1 - 0 Picanya Dragons Alineación oficial del equipo 'Picanya Dragons' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
wanchu club de futbol Alineación oficial del equipo 'wanchu club de futbol' en el partido 4 - 0 Picanya Dragons Alineación oficial del equipo 'Picanya Dragons' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.97Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.15Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

wanchu club de futbol

Goles Goles

  • 123 Minuto 40 (Gol por la derecha): wanchu s'avançava al marcador al minut 40, després d'un rebot que va caçar en Xuan Eva per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 2 (Ocasión por la izquierda): En Xuan Eva va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 221 Minuto 13 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Nicolás Arcila va estar a punt d'acabar en gol al minut 13, però el porter visitant Dawid Benek va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 22 per blocar una centrada d'en Nuri Pençe va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de wanchu.
  • 285 Minuto 33 (Ocasión de tiro libre indirecto): La intenció era bona, però l'estratègia de tir lliure indirecte de wanchu la van endevinar fàcilment els defensors, que havien estat mirant vídeos del seu rival.
  • 231 Minuto 49 (Ocasión por el centro): Al minut 49, Marcos Gabín gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Dawid Benek va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 232 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Al minut 76, Banin Valle Martínez gairebé va marcar per a wanchu des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.

Picanya Dragons

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Al minut 5, un refús desafortunat de Wibert Lombart, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Kai Lettenmeier no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 9 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En David Marlier es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): Matteo Prisciandaro de Picanya va abandonar el terreny de joc després de 39 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Kirwin McGibbon va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 73 (Lesión leve): En Miguel Gabaldón ocupà el lloc d'en Ignacio Catoyra al 73 minuts, dos minuts després que el jugador de Picanya quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.