Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

U.E.F.Bistec (485815) - French Lyon (1437629) » 413337655: T39/J6/VI

Liga 413337655 Información oficial sobre el partido 413337655 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VI.912 (15230)

U.E.F.Bistec Alineación oficial del equipo 'U.E.F.Bistec' en el partido 2 - 2 Vychokos F.C. Alineación oficial del equipo 'Vychokos F.C.' en el partido
Bo Bjerkeseth (4') 1 - 0
Nélson Pinto (18') 2 - 0
2 - 1 Calixto Méndez Mora (68')
2 - 2 Conrat Sáez (87')
U.E.F.Bistec Alineación oficial del equipo 'U.E.F.Bistec' en el partido 2 - 2 Vychokos F.C. Alineación oficial del equipo 'Vychokos F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
U.E.F.Bistec Alineación oficial del equipo 'U.E.F.Bistec' en el partido 0 - 1 Vychokos F.C. Alineación oficial del equipo 'Vychokos F.C.' en el partido
Tiene suerte 0.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,6 % 0,1 % 97,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

U.E.F.Bistec

Goles Goles

  • 142 Minuto 4 (Gol de contra por la izquierda): Preveient que els seus companys estaven a punt de robar la pilota, en Bo Bjerkeseth de U.E.F.Bistec va començar a córrer per la banda esquerra. Aquests segons d'avantatge van possibilitar que el defensor no pogués fer res per interceptar la passada. La definició davant del porter només va ser un tràmit previ per fer pujar el 1 - 0 al marcador.
  • 143 Minuto 18 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de U.E.F.Bistec eren letals. En un d'aquests contraatacs, al minut 18, Nélson Pinto va rebre una passada llarga des de la dreta i va marcar el 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 22 (Ocasión de contra por la derecha): Filip Machala va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de U.E.F.Bistec que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 236 Minuto 25 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Per falta d'experiència, Calixto Méndez Mora va fer una falta innecessària a la frontal de l'àrea, però al final no va tenir conseqüències per al seu equip.
  • 241 Minuto 28 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de U.E.F.Bistec, l'equip va recuperar la pilota al minut 28 i va contraatacar. En Konštantín Vilacký va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Vychokos F.C.

Goles Goles

  • 153 Minuto 68 (Gol por la derecha): Al minut 68, Calixto Méndez Mora va rebre la pilota després d'una jugada per la dreta, i va retallar distàncies per Vychokos en aconseguir el 2 - 1.
  • 161 Minuto 87 (Gol por el centro): El 2 - 2 va arribar amb una jugada de Conrat Sáez que va marxar pel centre d'un defensor i, com que cap company li feia la cobertura, ningú va poder evitar que marqués el gol de l'empat pels visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 3 (Ocasión por la izquierda): Al minut 3, un refús desafortunat de Ben Chadwick, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Quinto Cillarga no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.
  • 215 Minuto 16 (Ocasión evento especial delantero/extremo rápido): Trucco Filomeno va intentar anar-se'n per velocitat al minut 16 però va perdre el control de la pilota quan estava prop de la línia de fons, així que la jugada va acabar amb la pilota per l'equip rival.
  • 251 Minuto 27 (Ocasión por el centro): Al minut 27, Kiko Solano va rebre la passada de la mort a l’àrea petita, però va voler rematar amb el taló i ho va fer amb tan poca gràcia que la pilota va passar entre les seves cames sense poder colpejar-la.
  • 261 Minuto 78 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 78 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Conrat Sáez va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 262 Minuto 83 (Ocasión por la izquierda): Vychokos va estar a punt d'empatar al 83 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Conrat Sáez que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.
  • 216 Minuto 85 (Ocasión evento especial rápido + pase): La velocitat de Trucco Filomeno va ser clau en la jugada d'atac de Vychokos al minut 85, quan ell mateix va fer una passada brutal a Conrat Sáez, que aquest va espifiar espectacularment davant el gran "ooooh" del públic.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Arnau Olcina.