Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Pitsiculs (436296) - F.C. JAHS (1581541) » 413336108: T39/J10/VI

Liga 413336108 Información oficial sobre el partido 413336108 en Hattrick

30.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VI.884 (15202)

Simkin Bayern Alineación oficial del equipo 'Simkin Bayern' en el partido 0 - 2 F.C. JAHS Alineación oficial del equipo 'F.C. JAHS' en el partido
0 - 1 Lope Almeida (36')
0 - 2 Sebastián Bevaqua (42')
Simkin Bayern Alineación oficial del equipo 'Simkin Bayern' en el partido 0 - 2 F.C. JAHS Alineación oficial del equipo 'F.C. JAHS' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Simkin Bayern Alineación oficial del equipo 'Simkin Bayern' en el partido 2 - 0 F.C. JAHS Alineación oficial del equipo 'F.C. JAHS' en el partido
Tiene mala suerte 1.71Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.16Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,0 % 0,1 % 0,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Simkin Bayern

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): En Gian Piero Berbeglia va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de Simkin se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 218 Minuto 40 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Rui Oom va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Kamil Cabooter rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 285 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del F.C.. La jugada d'estratègia del Simkin per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en José Ramón Ozorio va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84 la pilota ja entrava a la porteria de l'equip visitant, però la pilota es va frenar a prop de la línia de gol degut al mal estat de l'àrea petita, que estava plena de fang. En Kamil Cabooter no s'ho podia creure.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Kamil Cabooter.

F.C. JAHS

Goles Goles

  • 119 Minuto 36 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Anatoly Bozhin va treure un córner llarg cap al segon pal que en Lope Almeida, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.
  • 141 Minuto 42 (Gol de contra por el centro): El F.C. era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Sebastián Bevaqua va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 0 - 2 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 27 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de F.C. va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Aizarotz Alkiza, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): Una llarga passada de la defensa de F.C. va crear un bon contraatac que va acabar en un bon xut de Marcus Maria Raithel, però el porter rival va fer una gran aturada.
  • 281 Minuto 82 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Sebastián Bevaqua. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 286 Minuto 85 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Després de 85 minuts, el F.C. va sorprendre al seu rival amb un contraatac. Els defensors van haver de recórrer a una falta per parar-lo. El conseqüent tir lliure directe va ser una brillant combinació entre varis jugadors. Al final però, un mal control va servir perquè la pilota quedés morta dins de l'àrea i el porter és llancés com un lleopard a blocar-la.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 86 (Lesión leve): En Estebo Corvite de F.C. va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Fredrik Olsson va prendre el seu rol al minut 86.