Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Mulliguren Club de Futbol (440707) - glarius (1460249) » 413333206: T39/J14/VI

Liga 413333206 Información oficial sobre el partido 413333206 en Hattrick

27.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / VI.832 (15150)

Mulliguren Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mulliguren Club de Futbol' en el partido 1 - 1 FC Emiria Alineación oficial del equipo 'FC Emiria' en el partido
Pablo Eduardo Rodríguez Drago (2') 1 - 0
1 - 1 Òscar Vilarbebó (48')
Mulliguren Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mulliguren Club de Futbol' en el partido 1 - 1 FC Emiria Alineación oficial del equipo 'FC Emiria' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Mulliguren Club de Futbol Alineación oficial del equipo 'Mulliguren Club de Futbol' en el partido 2 - 0 FC Emiria Alineación oficial del equipo 'FC Emiria' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.40Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,7 % 0,1 % 4,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Mulliguren Club de Futbol

Goles Goles

  • 123 Minuto 2 (Gol por la derecha): Passats 2 minuts, Pablo Eduardo Rodríguez Drago, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Mulliguren es posava per davant!

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 28 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut des de casa seva d'en Olav Ansper va fer treballar al porter rival, que va haver d'estirar-se per aturar la pilota.
  • 233 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): En Petre Dragomir es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.
  • 233 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): Al minut 41 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Mattia Bomben de Mulliguren va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 223 Minuto 50 (Ocasión por la derecha): Al minut 50 es va veure una gran oportunitat per a Mulliguren per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Stig Dalgas, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 72 (Ocasión por la izquierda): Mulliguren va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Mattia Bomben va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Ernst Eckhof.

FC Emiria

Goles Goles

  • 162 Minuto 48 (Gol por la izquierda): Òscar Vilarbebó, de l'equip visitant, va controlar una centrada des de l'esquerra i va rematar col·locat, aconseguint així l'empat: 1 - 1 al minut 48.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 5 (Ocasión por el centro): Marin Kelava quasi aconsegueix empatar per Emiria al minut 5, però Jesús Filera va fer una magnífica intervenció, i va enviar el seu xut amb efecte a un costat de la porteria.
  • 242 Minuto 40 (Ocasión de contra por la izquierda): Emiria van sortir al contraatac al minut 40, però Marin Kelava va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.
  • 241 Minuto 51 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Emiria va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Òscar Vilarbebó va sortir per sobre el travesser.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Marin Kelava va marcar al minut 68 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.