Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Vicachu C.F (121742) - BRIBONS F.C. (121065) » 413331610: T39/J7/VI

Liga 413331610 Información oficial sobre el partido 413331610 en Hattrick

09.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 7 / VI.804 (15122)

Real Bascuas CF Alineación oficial del equipo 'Real Bascuas CF' en el partido 1 - 0 Entremontes Alineación oficial del equipo 'Entremontes' en el partido
Santiago Hoz Mulero (78') 1 - 0
Real Bascuas CF Alineación oficial del equipo 'Real Bascuas CF' en el partido 1 - 0 Entremontes Alineación oficial del equipo 'Entremontes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Bascuas CF Alineación oficial del equipo 'Real Bascuas CF' en el partido 2 - 0 Entremontes Alineación oficial del equipo 'Entremontes' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,2 % 0,1 % 0,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Bascuas CF

Goles Goles

  • 121 Minuto 78 (Gol por el centro): Bascuas va aconseguir el 1 - 0 que desfeia l'empat quan al minut 78 Santiago Hoz Mulero va rebre una passada mil·limètrica dins l'àrea i la va rematar amb un sublim xut de mitja volea amb el punt de mira just sota el travesser.

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 17 (Ocasión de falta): En Guilherme Coelho Tavares es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 222 Minuto 21 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 21 per blocar una centrada d'en Franz Teutenbrink va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de Bascuas.
  • 223 Minuto 30 (Ocasión por la derecha): Bascuas va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Franz Teutenbrink en un 1 contra 1 amb el porter Sergio Arboleya, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 221 Minuto 31 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Santiago Hoz Mulero va estar a punt d'acabar en gol al minut 31, però el porter visitant Sergio Arboleya va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 233 Minuto 84 (Ocasión por la derecha): En Chan Chun Kok es va escapolir de l'escomesa d'un rival marxant per la dreta de l'atac. Va encarar la porteria i va xutar a mitja altura, però la seva rematada la va desviar el porter rival a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 18 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Santiago Hoz Mulero de Bascuas va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 28 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Eliano Chini se sentia fresc com una rosa.
  • 306 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. rápido): El sol espatarrant que feia aquell dia va perjudicar sens dubte a Franz Teutenbrink, que no va rendir al seu nivell habitual.

Entremontes

Ocasiones Ocasiones

  • 235 Minuto 20 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): L'àmplia experiència de Daniel Gazda es va fer notar quan va aprofitar un error defensiu al minut 20, però el porter va aturar el seu xut.
  • 273 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Bob van den Oosterkamp va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Baldemar Padilha, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 74 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bob van den Oosterkamp.