Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

AC Thallium (123188) - Team C (778268) » 413331160: T39/J8/VI

Liga 413331160 Información oficial sobre el partido 413331160 en Hattrick

16.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 8 / VI.796 (15114)

Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido 3 - 0 Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F.' en el partido
Iván Grijalva (6') 1 - 0
Iván Grijalva (15') 2 - 0
Juan Aleixandre (42') 3 - 0
Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido 3 - 0 Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Hash Athletic Alineación oficial del equipo 'Hash Athletic' en el partido 0 - 1 Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F. Alineación oficial del equipo 'Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F.' en el partido
Tiene bastante suerte 0.17Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,4 % 0,1 % 97,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Hash Athletic

Goles Goles

  • 138 Minuto 6 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Luis Vandelvira arribés a peus de Iván Grijalva, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Athletic el 1 - 0.
  • 140 Minuto 15 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de Athletic el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Iván Grijalva va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 2 - 0!
  • 119 Minuto 42 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): L'equip Athletic va forçar un córner a favor. L'entrenador va sortir corrent de la banqueta ordenant posar en pràctica la jugada que feia temps que assajaven. Dit i fet, el córner es va treure en curt i, després d'un parell de driblades, van penjar la pilota al punt de penal, on Juan Aleixandre va arribar entrant des de la segona línia, rematant de cap i enviant la pilota al fons de la xarxa. El marcador es posava 3 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 39 (Ocasión de contra por la izquierda): El Athletic va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 39, però en Jorge Rodríguez Barba va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 242 Minuto 62 (Ocasión de contra por la izquierda): Athletic van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 62, però Fernando Mesa va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 76 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Athletic, l'equip va recuperar la pilota al minut 76 i va contraatacar. En Iván Grijalva va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 40 (Tarjeta roja directa): Al minut 40, Luis Vandelvira de Athletic va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.

Real Racing Union Cultural Deportiva Sporting C.F.

Ocasiones Ocasiones

  • 250 Minuto 86 (Ocasión de falta): En una falta quasi al costat del banderí de córner els jugadors alts de Deportiva van pujar a rematar. Però en Adrián Isla la va tirar directe, molt desviada. La mirada assassina dels seus companys va ser suficient perquè demanés perdó.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 28 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 28, Baldomero Confín de Deportiva va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 511 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 43, Mariano Tío Bueno de Deportiva va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 87 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Raúl Ramírez de Deportiva es va emportar una amonestació al minut 87 per provocar un rival.