Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Zuma F.C. (1456065) - Nerefer Clu de Fútbol (1592152) » 413330313: T39/J4/VI

Liga 413330313 Información oficial sobre el partido 413330313 en Hattrick

16.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / VI.781 (15099)

Zuma F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuma F.C.' en el partido 0 - 2 Ocean XV Alineación oficial del equipo 'Ocean XV' en el partido
0 - 1 Yves Guèvremont (30')
0 - 2 Ellis Bergman (48')
Zuma F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuma F.C.' en el partido 0 - 2 Ocean XV Alineación oficial del equipo 'Ocean XV' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Zuma F.C. Alineación oficial del equipo 'Zuma F.C.' en el partido 3 - 0 Ocean XV Alineación oficial del equipo 'Ocean XV' en el partido
Tiene bastante mala suerte 3.42Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Zuma F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 21 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Erik Rosnes va estar a punt d'avançar els locals al minut 21 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 221 Minuto 28 (Ocasión por el centro): En Virgil Cimpoieş del Zuma ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 35 (Ocasión por la derecha): El Zuma va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Paco Soria Carnicero la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 211 Minuto 47 (Ocasión por el centro): Zuma enviava constantment pilotes cap als seus davanters, però la defensa central visitant semblava una paret!
  • 201 Minuto 70 (Ocasión por el centro): Erik Rosnes va disposar d'una bona oportunitat al minut 70, però va xutar tan malament que la pilota va anar a parar a la muntanya situada darrere la porteria, fora de l'estadi!
  • 202 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): Passaven 77 minuts quan Carlo Bolognesi des de l'esquerra va marxar de dos rivals però un tercer, fent la cobertura dels seus companys, va evitar un gol que ja es cantava a la grada.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 36, Carlo Bolognesi de Zuma va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 39 (Lesión leve): En Fred Wirthel ocupà el lloc d'en Domingo Urdapilleta al 39 minuts, dos minuts després que el jugador de Zuma quedés mig estabornit sobre el terreny de joc al rebre un fort cop al cap per part d'un company.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, OK potente): A en Hilbert van Paridon no només no li molestava jugar sota la pluja sinó que s'hi sentia molt a gust.

Ocean XV

Goles Goles

  • 115 Minuto 30 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Virgil Cimpoieş no va poder aturar Yves Guèvremont de Ocean, que va penetrar a l'àrea rival per velocitat i va marcar al minut 30 el 0 - 1.
  • 186 Minuto 48 (Gol de tiro libre indirecto de contra): El 0 - 2 va arribar gràcies a una falta feta per aturar un contraatac per part del Ocean. La falta va servir per comprovar que l'estratègia ofensiva era una bona arma d'aquest equip, ja que en Ellis Bergman va rematar tot sol dins de l'àrea petita.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 67 (Ocasión evento especial córner peinado): Matthieu Looms quasi marca en una jugada assajada de córner que Yves Guèvremont havia pentinat lleugerament, però la pilota va tocar al pal esquerre i es va perdre per la línia de fons.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Matthieu Looms de Ocean la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 72 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Laurent Winkler de Ocean amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 18 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): Els tacs de les botes d'en Ermes Fenti no eren els adequats per la pluja, i això va fer que no tingués l'estabilitat adequada per córrer a màxima velocitat.