Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 3 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Iberófonos F.C. (988077) - ghgames (1418666) » 413329234: T39/J14/VI

Liga 413329234 Información oficial sobre el partido 413329234 en Hattrick

27.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / VI.761 (15079)

F.C. Moka Alineación oficial del equipo 'F.C. Moka' en el partido 2 - 2 trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido
0 - 1 Ulrich Hans Wuckasch (26')
0 - 2 Luis Antonio Grajal (33')
Ricardo Cermeño (74') 1 - 2
Cengiz Tektaş (80') 2 - 2
F.C. Moka Alineación oficial del equipo 'F.C. Moka' en el partido 2 - 2 trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Moka Alineación oficial del equipo 'F.C. Moka' en el partido 2 - 0 trazosport Alineación oficial del equipo 'trazosport' en el partido
Tiene un resultado normal 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.02Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,9 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Moka

Goles Goles

  • 101 Minuto 74 (Gol por el centro): El F.C. no es deixava intimidar. Aprofitant una passada en profunditat, en Ricardo Cermeño es va esmunyir pel centre al límit del fora de joc i col·locà la pilota al fons de la xarxa amb una mitja vaselina magistral. L'avantatge visitant es veia reduït: 1 - 2.
  • 138 Minuto 80 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Rafke Vanhaesebrouck arribés a peus de Cengiz Tektaş, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a F.C. el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): En Axel Heimburg va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 200 Minuto 47 (Ocasión de falta): L'equip local va poder disminuir l'avantatge dels visitants al minut 47 amb una falta ben llançada per en Robbin Hannot, però el porter va ser molt hàbil i va prolongar la pilota per sobre el travesser.
  • 221 Minuto 83 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Tauno Kaju! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

trazosport

Goles Goles

  • 141 Minuto 26 (Gol de contra por el centro): trazosport va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 26, quan Ulrich Hans Wuckasch, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 141 Minuto 33 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de trazosport van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 0 - 2 mitjançant en Luis Antonio Grajal.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 19 (Ocasión por la izquierda): Es duien 19 minuts de partit jugats quan Georgi Vladov va estar a punt de posar per davant a trazosport amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Julio Sabasquida va impedir un gol cantat.
  • 243 Minuto 48 (Ocasión de contra por la derecha): trazosport van sortir al contraatac amb encert al minut 48, però Sergio Gamarra no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 243 Minuto 84 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de trazosport va anar a parar a la dreta de l'atac on en Antonio Torroba, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, Manuel Vera Cordero de trazosport va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Manuel Vera Cordero de trazosport va ser expulsat del terreny de joc en veure la segona groga per dir al colegiat (segons va escriure a l'acta) "que vuroere".