Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Arganzuela de Madrid (1371514) - santiago-pontones (1419126) » 413328471: T39/J6/VI

Liga 413328471 Información oficial sobre el partido 413328471 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VI.748 (15066)

QueVamousTocho Alineación oficial del equipo 'QueVamousTocho' en el partido 1 - 3 santiago-pontones Alineación oficial del equipo 'santiago-pontones' en el partido
0 - 1 Eric Keller (34')
Mihajlo Stepanović (36') 1 - 1
1 - 2 Remigio Mauri (55')
1 - 3 Quinto Cataldi (77')
QueVamousTocho Alineación oficial del equipo 'QueVamousTocho' en el partido 1 - 3 santiago-pontones Alineación oficial del equipo 'santiago-pontones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
QueVamousTocho Alineación oficial del equipo 'QueVamousTocho' en el partido 2 - 1 santiago-pontones Alineación oficial del equipo 'santiago-pontones' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.94Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.99Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
75,4 % 4,9 % 19,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

QueVamousTocho

Goles Goles

  • 113 Minuto 36 (Gol por la derecha): Els jugadors del QueVamousTocho amb una sèrie de ràpides passades al primer toc, per la dreta del terreny de joc, van aconseguir sorprendre els rivals, al minut 36, deixant Mihajlo Stepanović en una situació de clar perill. Aquest, després de deixar el porter assegut a terra, va acompanyar la pilota fins a l'altra banda de la línia de gol. 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): En Jan Klintsten va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 222 Minuto 39 (Ocasión por la izquierda): QueVamousTocho va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Jan Klintsten va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Aureli Fortian.
  • 212 Minuto 76 (Ocasión por la izquierda): Mihajlo Stepanović va estar a punt d'empatar per a QueVamousTocho quan va afusellar al porter des de l'esquerra, però Aureli Fortian va desviar la pilota a l'últim instant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Jan Klintsten de QueVamousTocho la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 511 Minuto 59 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mihajlo Stepanović es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

santiago-pontones

Goles Goles

  • 141 Minuto 34 (Gol de contra por el centro): santiago-pontones va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 34, quan Eric Keller, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 1.
  • 140 Minuto 55 (Gol de contra de falta): Un ràpid contraatac de santiago-pontones el va aturar bruscament un defensa rival a la frontal de l'àrea. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Remigio Mauri va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 1 - 2!
  • 141 Minuto 77 (Gol de contra por el centro): Quinto Cataldi va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, santiago-pontones, al minut 77. El marcador va canviar a 1 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): Quinto Cataldi va marcar al minut 11 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): En Jorge Corta va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 27, İlker Evrim de santiago-pontones va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 44 (Lesión): Jorge Corta no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Sergio Codes.