Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Smoking F.C (1589047) - CD Mirandés (125325) » 413328369: T39/J9/VI

Liga 413328369 Información oficial sobre el partido 413328369 en Hattrick

23.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VI.746 (15064)

CASTELLNOU DE SEANA Alineación oficial del equipo 'CASTELLNOU DE SEANA' en el partido 1 - 1 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
İbrahim Burak Ecer (68') 1 - 0
1 - 1 Orlando Pelissier (82')
CASTELLNOU DE SEANA Alineación oficial del equipo 'CASTELLNOU DE SEANA' en el partido 1 - 1 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CASTELLNOU DE SEANA Alineación oficial del equipo 'CASTELLNOU DE SEANA' en el partido 2 - 0 F.C.Illas Sicas. Alineación oficial del equipo 'F.C.Illas Sicas.' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.55Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.05Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CASTELLNOU DE SEANA

Goles Goles

  • 124 Minuto 68 (Gol de penalti): CASTELLNOU va posar-se per davant 1 - 0 al minut 68, quan İbrahim Burak Ecer va llançar una pena màxima perfectament.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 27 (Ocasión por el centro): En Jitse Vertonghen va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de CASTELLNOU se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 230 Minuto 78 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 78 podia haver acabat en gol, però Sertaç Tonbay va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 233 Minuto 81 (Ocasión por la derecha): Al minut 81 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Jean Foucher de CASTELLNOU va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 76 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Vittorio Conforti va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Matías Zárate.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 66 (Evento clima: sol, K.O. potente): Miguel Villasuso estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.

F.C.Illas Sicas.

Goles Goles

  • 142 Minuto 82 (Gol de contra por la izquierda): Orlando Pelissier va meravellar tothom quan va rebre una passada i va creuar tot el camp per la banda esquerra fins arribar a l'àrea i superar el porter, rematant així el gran contraatac de F.C.Illas i marcant el 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 79 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 79, un contraatac del F.C.Illas no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Daniel Köck perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 75 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Jean-Noël Hubert s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Eventos clima Eventos clima

  • 303 Minuto 25 (Evento clima: sol, OK técnico): El sol sembla que li va donar forces a en Iván Méndez, que va demostrar tot el seu repertori tècnic durant el partit.