Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

domingol (313099) - Raguen Taigi (1435552) » 413327483: T39/J11/VI

Liga 413327483 Información oficial sobre el partido 413327483 en Hattrick

06.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 11 / VI.730 (15048)

domingol Alineación oficial del equipo 'domingol' en el partido 2 - 3 gijon balonpedico Alineación oficial del equipo 'gijon balonpedico' en el partido
Aivars Grūtups (23') 1 - 0
Davy Brénot (32') 2 - 0
2 - 1 Jeroen Debeil (56')
2 - 2 Jeroen Debeil (68')
2 - 3 Valerică Buda (73')
domingol Alineación oficial del equipo 'domingol' en el partido 2 - 3 gijon balonpedico Alineación oficial del equipo 'gijon balonpedico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
domingol Alineación oficial del equipo 'domingol' en el partido 2 - 1 gijon balonpedico Alineación oficial del equipo 'gijon balonpedico' en el partido
Tiene un resultado normal 2.28Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.32Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
68,2 % 9,0 % 22,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

domingol

Goles Goles

  • 123 Minuto 23 (Gol por la derecha): domin s'avançava al marcador al minut 23, després d'un rebot que va caçar en Aivars Grūtups per la banda dreta de l'atac local. El 1 - 0 va fer esclatar d'alegria els seguidors locals.
  • 142 Minuto 32 (Gol de contra por la izquierda): En Davy Brénot va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 2 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Humberto Moinho va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 240 Minuto 65 (Ocasión de contra de falta): El domin va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Aivars Grūtups la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 219 Minuto 72 (Ocasión evento especial córner rematado por cabeceador): La cara de por del porter ho deia tot: En Valerio Folcarelli va rematar un córner des de l'àrea petita tot sol i va fallar incomprensiblement. El llançador, en Aivars Grūtups, es va posar les mans el cap veient com havien desaprofitat el seu magnífic llançament des de la cantonada.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 22 (Lesión grave): Potser passaran unes quantes setmanes abans que els seguidors del domin puguin veure en Stelios Papariganopoulos jugant de nou; ja que al minut 22 va ser retirat del camp amb una greu lesió. Reo Korkiakoski el va substituir sense tenir temps d'escalfar.

gijon balonpedico

Goles Goles

  • 150 Minuto 56 (Gol de falta): El manual per aprendre a xutar faltes de l'entrenador del balonpedico sembla que dona bons resultats perquè al minut 56, Jeroen Debeil va escurçar la diferència a 2 a 1 amb un llançament impecable.
  • 164 Minuto 68 (Gol de penalti): Un davanter visitant va ser objecte de penal quan es disposava a xutar a porteria després d'una passada en profunditat des de la dreta. En Jeroen Debeil va picar el penal ajustat a l'escaire esquerre, fet pujar l'empat al marcador mentre el porter local feia l'estàtua.
  • 171 Minuto 73 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 73, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Valerică Buda es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 251 Minuto 47 (Ocasión por el centro): El visitants van tenir l'oportunitat d'acostar-se al minut 47, quan un error defensiu va deixar Guadalupe Gallegos completament sol. El seu xut, però, va ser molt dolent i no va donar problemes al porter local.
  • 263 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Aimar Iriondo va entrar a l'àrea per la banda dreta, però els defenses no van permetre que arribés més lluny i van enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 30, Nazmi Ütnü de balonpedico va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.