Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

durruti (1583713) - AHTLETIK SERINYA (1433866) » 413327409: T39/J6/VI

Liga 413327409 Información oficial sobre el partido 413327409 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VI.729 (15047)

YEMANJA Alineación oficial del equipo 'YEMANJA' en el partido 0 - 3 AHTLETIK SERINYA Alineación oficial del equipo 'AHTLETIK SERINYA' en el partido
0 - 1 Leandro Squanquerillo (6')
0 - 2 Ángel María Contero (18')
0 - 3 Tilo Minge (59')
YEMANJA Alineación oficial del equipo 'YEMANJA' en el partido 0 - 3 AHTLETIK SERINYA Alineación oficial del equipo 'AHTLETIK SERINYA' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
YEMANJA Alineación oficial del equipo 'YEMANJA' en el partido 1 - 0 AHTLETIK SERINYA Alineación oficial del equipo 'AHTLETIK SERINYA' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.31Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.00Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
100,0 % 0,0 % 0,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

YEMANJA

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): YEMANJA per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 2, quan Juha Pohjalainen va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 5 per blocar una centrada d'en Evaristo Conceição va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de YEMANJA.
  • 201 Minuto 84 (Ocasión por el centro): Al minut 84, Reko Soikkanen va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 13 (Tirita): Al minut 13 de partit, el jugador Edu Boatella de YEMANJA es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 51 (Evento clima: sol, K.O. potente): El dia tan calorós no va posar les coses fàcils a en Hubert Motyka que semblava que no podia demostrar la seva potència física com era habitual.

AHTLETIK SERINYA

Goles Goles

  • 186 Minuto 6 (Gol de tiro libre indirecto de contra): Els defenses van aturar un contraatac de AHTLETIK amb una falta. Però el jugador que l'havia rebut es va posar ràpidament de peu, va plantar la pilota i va fer un centre al cap d'en Leandro Squanquerillo, que va rematar picant la pilota enviant-la fora de l'abast del porter. Mentre el porter recriminava als seus companys que algú s'havia de posar al davant per evitar que es serveixi ràpidament la falta, el videomarcador sortia el 0 - 1 amb un gran "Goooool!" al costat.
  • 140 Minuto 18 (Gol de contra de falta): El porter de AHTLETIK va rellançar la pilota ràpidament per poder contraatacar. Com que la defensa rival estava descol·locada, van aturar el joc amb una falta tàctica. L'àrbitre va xiular falta però no va treure cap targeta, tot i que era clara. De totes maneres, Ángel María Contero va xutar a la perfecció el tir lliure i va aconseguir el 0 - 2!
  • 141 Minuto 59 (Gol de contra por el centro): AHTLETIK va demostrar la seva habilitat per contraatacar al minut 59, quan Tilo Minge, sol dins l'àrea, va aconseguir el 0 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 4 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de AHTLETIK va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Ángel María Contero va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 77 (Ocasión de contra por el centro): En Leandro Squanquerillo va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 243 Minuto 85 (Ocasión de contra por la derecha): AHTLETIK van sortir al contraatac amb encert al minut 85, però Antonio César Quintanilla no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 24 (Lesión leve): En Boris Kisters de AHTLETIK va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Drahomír Lehnert va prendre el seu rol al minut 24.