Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Johan team (487506) - Lasai CF (314495) » 413325861: T39/J12/VI

Liga 413325861 Información oficial sobre el partido 413325861 en Hattrick

13.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VI.701 (15019)

bellvis Alineación oficial del equipo 'bellvis' en el partido 1 - 1 Caracanes Alineación oficial del equipo 'Caracanes' en el partido
0 - 1 Tahir Karaman (41')
Miklós Szalay (78') 1 - 1
bellvis Alineación oficial del equipo 'bellvis' en el partido 1 - 1 Caracanes Alineación oficial del equipo 'Caracanes' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
bellvis Alineación oficial del equipo 'bellvis' en el partido 0 - 2 Caracanes Alineación oficial del equipo 'Caracanes' en el partido
Tiene un poco de suerte 0.10Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.72Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

bellvis

Goles Goles

  • 143 Minuto 78 (Gol de contra por la derecha): Miklós Szalay va marcar al minut 78 aprofitant un ràpid contraatac per la dreta: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): bellvis van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 8, però el xut de Steffen Nagele des de l'esquerra va sortir desviat.
  • 241 Minuto 82 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de bellvis, l'equip va recuperar la pilota al minut 82 i va contraatacar. En Marek Kaszowski va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 35 (Tarjeta roja directa): Al minut 35, Placido Pincella de bellvis va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 44 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alcher Trujillo de bellvis la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 33 (Lesión): Egbert Sanders va sortir coix del terreny de joc, substituït per Raimundo Ozores. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.
  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Jadranko Beganović de bellvis va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jeroni Ferrís va prendre el seu rol al minut 37.

Caracanes

Goles Goles

  • 171 Minuto 41 (Gol por el centro): Caracanes agafava avantatge al minut 41 de joc en marcar el 0 - 1 després d'una sèrie de bones triangulacions, que va rematar Tahir Karaman amb mestria.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 7 (Ocasión por la derecha): Tahir Karaman de Caracanes, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 7, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 273 Minuto 22 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 22, quan en Jordi Alsina va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 281 Minuto 43 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Martín Tapia Cabezón després de 43 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Julien Bouin va poder desviar-lo a córner.
  • 283 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Va semblar que la defensa esquerra deixés passar a en Sixto Coirós, però realment el mèrit va ser d'ell que va marxar d'ells amb molta habilitat. Malauradament, no va mostrar la mateixa habilitat a l'hora de fer la centrada. Tot i tenir dos companys completament desmarcats a l’altra banda, en Sixto Coirós va preferir seguir regatejant defenses a la banda esquerra, fins que, finalment, li van prendre la pilota. Els seus companys li van recriminar el seu individualisme.
  • 207 Minuto 70 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Martín Tapia Cabezón va enviar un xut des de 40 metres al minut 70, però l'esfèrica no va entrar per ben poquet.
  • 271 Minuto 81 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Tahir Karaman que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 10 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Tahir Karaman de Caracanes va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 32 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Horaţiu Nicolae, el jugador de Caracanes va ser expulsat al minut 32.
  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 43, Igor Marijanović de Caracanes va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Caracanes va fer una substitució al minut 40. Jordi Alsina va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Francisco Echauri.