Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

athletic fugazi (1437954) - san rosendo (30743) » 413325801: T39/J10/VI

Liga 413325801 Información oficial sobre el partido 413325801 en Hattrick

30.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VI.700 (15018)

athletic fugazi Alineación oficial del equipo 'athletic fugazi' en el partido 3 - 0 san rosendo Alineación oficial del equipo 'san rosendo' en el partido
Itay Gilboa (33') 1 - 0
Fernando Horbeña (38') 2 - 0
Amand Csörsz (70') 3 - 0
athletic fugazi Alineación oficial del equipo 'athletic fugazi' en el partido 3 - 0 san rosendo Alineación oficial del equipo 'san rosendo' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
athletic fugazi Alineación oficial del equipo 'athletic fugazi' en el partido 2 - 1 san rosendo Alineación oficial del equipo 'san rosendo' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
40,0 % 32,2 % 27,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

athletic fugazi

Goles Goles

  • 121 Minuto 33 (Gol por el centro): Itay Gilboa va donar a athletic un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.
  • 131 Minuto 38 (Gol por el centro): Al minut 38 del partit, els defenses centrals visitants no van poder aturar Fernando Horbeña, que va entrar a l'àrea i va rematar a plaer materialitzant el 2 - 0 per a athletic.
  • 118 Minuto 70 (Gol evento especial córner peinado): athletic va aconseguir el 3 - 0 gràcies a una jugada assajada de córner en què Itay Gilboa, després de rebre una passada en curt, va centrar cap a en Amand Csörsz que, gairebé sol, va enviar la pilota entre els tres pals.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 67 (Ocasión de contra por el centro): En Eliseu Bové va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet 戴 (Tai) 嘉全 (Jiaquan) va estar a punt de sentenciar el partit al minut 82, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 47 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Paco Cadalso de athletic la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 68 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 68 de partit, Paco Cadalso de athletic va rebre la segona targeta groga per una entrada sense pilota a un rival i va haver d'abandonar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 51 (Evento clima: lluvia, OK potente): Mentre que la majoria de jugadors tenia problemes per mantenir l'estabilitat per causa de l'aigua que hi havia sobre el terreny de joc, en Fernando Horbeña probablement estava fent un dels seus millors partits de la temporada.
  • 301 Minuto 81 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Estêvão dos Santos ho va passar fatal amb el terreny de joc tan xop i no va poder demostrar la seva gran tècnica.

san rosendo

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): Els visitants quasi marquen el gol que hagués suposat agafar avantatge al minut 2, quan en Federico Estanyol va avançar per la dreta davant la mirada passiva dels rivals propers. La jugada va acabar amb un centre massa fort que ningú va poder rematar.
  • 253 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): rosendo van seguir progressant per la banda dreta. Víctor Aguiló va tenir la seva oportunitat al minut 56, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Al minut 66 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Alejandro Belmonte la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de rosendo havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Andrea Maccabruni de rosendo es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 48 (Lesión): Alfredo Oliveira Vicente no va poder continuar el partit després d'una dura entrada i va haver de ser substituït per Geoffrey Royen.
  • 092 Minuto 64 (Lesión grave): Després de 64 minuts, rosendo va veure com el seu jugador Alejandro Riobóo havia de ser retirat del terreny de joc en una ambulància. Salvador Gabea entraria per ocupar el seu lloc.
  • 095 Minuto 69 (Lesión): Alejandro Belmonte va sortir coix del terreny de joc, substituït per Marcos Hoyuela. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.