Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Zaragoza (123284) - LA PATERA DE CARONTE F.C. (1579289) » 413325768: T39/J3/VI

Liga 413325768 Información oficial sobre el partido 413325768 en Hattrick

09.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VI.700 (15018)

Rebrot de Ses Garlloles Alineación oficial del equipo 'Rebrot de Ses Garlloles' en el partido 2 - 0 LA PATERA DE CARONTE F.C. Alineación oficial del equipo 'LA PATERA DE CARONTE F.C.' en el partido
Enrique Marín Duro (31') 1 - 0
Enrique Marín Duro (38') 2 - 0
Rebrot de Ses Garlloles Alineación oficial del equipo 'Rebrot de Ses Garlloles' en el partido 2 - 0 LA PATERA DE CARONTE F.C. Alineación oficial del equipo 'LA PATERA DE CARONTE F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Rebrot de Ses Garlloles Alineación oficial del equipo 'Rebrot de Ses Garlloles' en el partido 1 - 1 LA PATERA DE CARONTE F.C. Alineación oficial del equipo 'LA PATERA DE CARONTE F.C.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.20Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.37Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
28,5 % 34,7 % 36,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Rebrot de Ses Garlloles

Goles Goles

  • 123 Minuto 31 (Gol por la derecha): Passats 31 minuts, Enrique Marín Duro, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. Garlloles es posava per davant!
  • 133 Minuto 38 (Gol por la derecha): El 2 - 0 va pujar al marcador quan Garlloles va aconseguir marcar per la dreta gràcies a un bon xut de Enrique Marín Duro des de dins de l'àrea.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 35 (Ocasión de contra por el centro): En Ingolf Panzenberger va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 233 Minuto 86 (Ocasión por la derecha): El Garlloles ho intentava per la dreta per mitjà de Víctor Belío, però la defensa visitant estava ben situada i rebutjava el perill sense problemes.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 30 (Tarjeta roja directa): Després que el VAR revises una entrada a destemps de Pere Pugès, el jugador de Garlloles va ser expulsat al minut 30.
  • 511 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Guillermo Villavedón de Garlloles va patir un "sobtat desmai" quan s'apropava a l'àrea rival. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador hi havia posat més pa que formatge.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 41 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 41 de partit, quan un jugador de Garlloles, en Juanma Veigas, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.
  • 090 Minuto 88 (Tirita): Era el minut 88 quan després d'una dura entrada, el jugador Guillem Saboya de Garlloles s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.

LA PATERA DE CARONTE F.C.

Ocasiones Ocasiones

  • 207 Minuto 11 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Un xut increïble de Ermenter Vila de CARONTE no va ser gol per ben poc.
  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): La defensa local es resistia a ser superada. En Pedro Garastegui ho va intentar tot sol pel mig, però l'únic que va aconseguir va ser perdre la pilota, l'esbroncada de l'entrenador i una trepitjada intencionada al turmell que l'àrbitre no va voler veure.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 78, Raúl Julve de CARONTE va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.