Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Los vigilantes de la barra (1418903) - Los Cojos del Balompié (48876) » 413323639: T39/J2/VI

Liga 413323639 Información oficial sobre el partido 413323639 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VI.662 (14980)

Los vigilantes de la barra Alineación oficial del equipo 'Los vigilantes de la barra' en el partido 1 - 2 KaduF CF Alineación oficial del equipo 'KaduF CF' en el partido
0 - 1 Armando Burgoa (31')
Benigno Arpado (42') 1 - 1
1 - 2 Armando Burgoa (43')
Los vigilantes de la barra Alineación oficial del equipo 'Los vigilantes de la barra' en el partido 1 - 2 KaduF CF Alineación oficial del equipo 'KaduF CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Los vigilantes de la barra Alineación oficial del equipo 'Los vigilantes de la barra' en el partido 2 - 0 KaduF CF Alineación oficial del equipo 'KaduF CF' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.54Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.22Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,9 % 0,1 % 2,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Los vigilantes de la barra

Goles Goles

  • 110 Minuto 42 (Gol de falta): Benigno Arpado va aconseguir l'empat per a vigilantes mitjançant un sublim llançament de falta que va netejar les teranyines de l'escaire esquerre. El públic va celebrar el golàs fent l'ona i ballant-li els nanos: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 29 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de vigilantes va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Santiago Cortejo va sortir per sobre el travesser.
  • 211 Minuto 57 (Ocasión por el centro): Al minut 57 el vigilantes va posar setge sobre la defensa central visitant però en David Chambó no va estar gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Benigno Arpado de vigilantes la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 512 Minuto 78 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): A causa d'una altra dura entrada, Benigno Arpado de vigilantes es va guanyar la segona groga i va deixar el seu equip amb un jugador menys al minut 78.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Guayasent Ortiz Marmolejo.

KaduF CF

Goles Goles

  • 108 Minuto 31 (Gol evento especial imprevisible (general)): En Fabián Camargo és capaç de sorprendre tothom i ho va demostrar fent-li un túnel al defensa contrari i acabant la jugada amb una majestuosa "rabona" que va donar el gol fet a en Armando Burgoa perquè aconseguís el 0 - 1. El públic i fins i tot els jugadors rivals van aplaudir la magnífica jugada i un comentarista va exclamar "Qué bueno que viniste! Sos macanudo!".
  • 115 Minuto 43 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Tot i conduir la pilota, Armando Burgoa era molt més ràpid que el defensa David Ederra. Al minut 43, el jugador de KaduF va deixar enrere el seu marcador i va anotar el 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 44 (Ocasión de contra por la derecha): Armando Burgoa va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de KaduF que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 280 Minuto 50 (Ocasión de falta): David González Asarta va estar a punt de donar un avantatge encara més gran als visitants, però el seu xut directe de falta va sortir fregant el travesser.
  • 242 Minuto 61 (Ocasión de contra por la izquierda): KaduF van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 61, però el xut de Ernesto Rancaño des de l'esquerra va sortir desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Luis Jate de KaduF amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 4 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Alejandro Alustiza no es trobava a gust en un terreny tan mullat i no va poder jugar la pilota amb la seva gràcia habitual.