Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Colosos (1593926) - ud.flota estelar (1420692) » 413322306: T39/J6/VI

Liga 413322306 Información oficial sobre el partido 413322306 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VI.638 (14956)

Castelrrubia C.F. Alineación oficial del equipo 'Castelrrubia C.F.' en el partido 1 - 1 ud.flota estelar Alineación oficial del equipo 'ud.flota estelar' en el partido
Daantje van den Burg (7') 1 - 0
1 - 1 Anthony Hébert (70')
Castelrrubia C.F. Alineación oficial del equipo 'Castelrrubia C.F.' en el partido 1 - 1 ud.flota estelar Alineación oficial del equipo 'ud.flota estelar' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castelrrubia C.F. Alineación oficial del equipo 'Castelrrubia C.F.' en el partido 2 - 0 ud.flota estelar Alineación oficial del equipo 'ud.flota estelar' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.11Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,0 % 0,2 % 4,8 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castelrrubia C.F.

Goles Goles

  • 116 Minuto 7 (Gol evento especial rápido + pase): Passaven 7 minuts quan Dumitru Cazacu va fer una cursa de les seves per la banda per acabar centrant cap a Daantje van den Burg, que va rematar per sobre el porter, posant el marcador a 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Una bona jugada dels locals pel mig va deixar sol a en Dumitru Cazacu. Malauradament, es va adormir a la palla preparant-se la pilota per xutar i un defensa li va prendre la pilota.
  • 232 Minuto 31 (Ocasión por la izquierda): En Dumitru Cazacu, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 221 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Dumitru Cazacu! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

ud.flota estelar

Goles Goles

  • 163 Minuto 70 (Gol por la derecha): Al minut 70 del partit, els visitants van empatar el partit en fer el 1 - 1 mitjançant un bon xut de Anthony Hébert que va rematar a porta buida en recollir el rebuig del pal després d'una gran jugada per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 287 Minuto 23 (Ocasión tiro lejano): Una bona combinació del ud.flota va deixar en bona posició a en Phil Ryan per assajar un xut llunyà a porteria. Malauradament no va colpejar la pilota amb prou violència i aquesta va arribar botant suaument a les mans del porter.
  • 287 Minuto 48 (Ocasión tiro lejano): L'entrenador d'en Theobald Gilles ja els havia advertit que el porter contrari, en György Pfaff, acostumava a jugar molt avançat quan la pilota era a camp contrari. Així que quan va poder, va intentar un xut llunyà des del mig del camp que va marxar per sobre el travesser per ben poc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 84 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Frank Breivik de ud.flota es va emportar una amonestació al minut 84 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 33 (Tirita): Passats 33 minuts de joc, en Theobald Gilles de ud.flota va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.