Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Espeto Malaka CF (123853) - Pelo Loco Athletic (797765) » 413319231: T39/J6/VI

Liga 413319231 Información oficial sobre el partido 413319231 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VI.583 (14901)

Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Blanquiazul C.F.' en el partido 1 - 2 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
0 - 1 Mustafa Cem Yakutoğlu (5')
0 - 2 Jan-Philipp Kilibarda (31')
Alexey Zamuruev (75') 1 - 2
Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Blanquiazul C.F.' en el partido 1 - 2 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Blanquiazul C.F. Alineación oficial del equipo 'Blanquiazul C.F.' en el partido 2 - 0 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.84Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,5 % 0,2 % 6,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Blanquiazul C.F.

Goles Goles

  • 100 Minuto 75 (Gol de falta): Alexey Zamuruev va reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2 amb un excel·lent xut de falta, sec i col·locat, al minut 75.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 4 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 4 per blocar una centrada d'en Antonio Strürzenbaum va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de BCF.
  • 285 Minuto 56 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Athletic. La jugada d'estratègia del BCF per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Gerardo Montilla va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.
  • 201 Minuto 59 (Ocasión por el centro): Al minut 59, Olindo Berrozo va fer una bona jugada, però el seu xut final es va estavellar al lateral de la xarxa, fet que va motivar que una bona part del públic cantés 'gol' erròniament.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 77 (Tirita (médico)): Josip Šišak va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

Pelo Loco Athletic

Goles Goles

  • 143 Minuto 5 (Gol de contra por la derecha): Els contraatacs de Athletic eren letals, i Mustafa Cem Yakutoğlu va aprofitar-ne un per aconseguir el 0 - 1 entrant des de la dreta.
  • 143 Minuto 31 (Gol de contra por la derecha): Una forta pilotada del porter de Athletic va anar a parar a la banda dreta de l'atac, on hi havia en Jan-Philipp Kilibarda, que va finalitzar el ràpid contraatac en gol. El marcador s'actualitzava amb un 0 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 240 Minuto 36 (Ocasión de contra de falta): Athletic van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 36 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Juan Francisco Gil de la Cuesta no va ser gens encertat.
  • 241 Minuto 85 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Athletic va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Leopold Nocuń va sortir per sobre el travesser.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 76 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Valentino Pierattini.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 37 (Lesión leve): En Kair Rivero de Athletic va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Leopold Nocuń va prendre el seu rol al minut 37.
  • 090 Minuto 68 (Tirita): Passats 68 minuts de joc, en Kürşat Yazar de Athletic va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.