Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Dabad (992099) - Pelo Loco Athletic (797765) » 413319212: T39/J1/VI

Liga 413319212 Información oficial sobre el partido 413319212 en Hattrick

26.01.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VI.583 (14901)

F.C.Grao de castellon Alineación oficial del equipo 'F.C.Grao de castellon' en el partido 2 - 1 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
0 - 1 Kair Rivero (37')
Nicolás Abolafio Martínez (72') 1 - 1
Lubor Doškář (80') 2 - 1
F.C.Grao de castellon Alineación oficial del equipo 'F.C.Grao de castellon' en el partido 2 - 1 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
F.C.Grao de castellon Alineación oficial del equipo 'F.C.Grao de castellon' en el partido 3 - 0 Pelo Loco Athletic Alineación oficial del equipo 'Pelo Loco Athletic ' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.20Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,3 % 0,1 % 0,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.Grao de castellon

Goles Goles

  • 113 Minuto 72 (Gol por la derecha): Al minut 72, castellon aconseguia empatar el partit a 1 - 1 quan Nicolás Abolafio Martínez va rebre una bona passada des de la dreta i va creuar-li la pilota al porter.
  • 121 Minuto 80 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Lubor Doškář, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del castellon se les va manegar per posar per davant el seu equip: 2 - 1 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 2 (Ocasión por la derecha): castellon va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Jörn Ehler en un 1 contra 1 amb el porter Jan-Thorsten Degorski, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 223 Minuto 3 (Ocasión por la derecha): Al minut 3 es va veure una gran oportunitat per a castellon per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Jörn Ehler, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Jörn Ehler es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.
  • 510 Minuto 69 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Sixto de la Peña.
  • 513 Minuto 74 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jörn Ehler va simular un penal, però el col·legiat va veure que intentava ensarronar-lo i li va ensenyar la segona targeta groga, de manera que castellon va haver d'acabar el partit amb un jugador menys.
  • 512 Minuto 83 (2ª Tarjeta amarilla (Agresividad)): En Sixto de la Peña va deixar al seu equip amb un jugador menys després d'entrar amb les dues cames per davant a un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 44 (Lesión leve): castellon va fer una substitució al minut 44. Alvin Barnard va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Rocky Donohue.

Pelo Loco Athletic

Goles Goles

  • 172 Minuto 37 (Gol por la izquierda): Al minut 37 una jugada preciosa iniciada i acabada per l'esquerra de l'atac va permetre a Athletic prendre l'avantatge al marcador. L'anotador del 0 - 1 va ser en Kair Rivero.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 4 (Ocasión de contra por la derecha): En un rebuig des de la defensa de Athletic va anar a parar a la dreta de l'atac on en Juan Francisco Gil de la Cuesta, tot sol, va provar de muntar un ràpid contraatac. Va aconseguir arribar a la línia de fons però la seva centrada no la va poder aprofitar ningú.
  • 272 Minuto 75 (Ocasión por la izquierda): Es duien 75 minuts de partit jugats quan Roberto Mena va estar a punt de posar per davant a Athletic amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Pietro Claudio Fabiano va impedir un gol cantat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Leonardo Guadalfajara de Athletic va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 70 (Lesión): Athletic es va veure obligat a realitzar una substitució, ja que Jonas Hansson no podia continuar jugant. El jugador va sortir del terreny de joc queixant-se de la dura entrada que havia rebut, mentre entrava Mariano William Tesone al camp.