Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Oldiest but Goldiest (125005) - La SGS (437054) » 413316918: T39/J1/VI

Liga 413316918 Información oficial sobre el partido 413316918 en Hattrick

26.01.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VI.542 (14860)

Oldiest but Goldiest Alineación oficial del equipo 'Oldiest but Goldiest' en el partido 0 - 0 otro mas Alineación oficial del equipo 'otro mas' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Oldiest but Goldiest Alineación oficial del equipo 'Oldiest but Goldiest' en el partido 0 - 3 otro mas Alineación oficial del equipo 'otro mas' en el partido
Tiene un resultado normal 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.58Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
1,0 % 0,1 % 98,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Oldiest but Goldiest

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Nando Jakober va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de OGST se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 221 Minuto 48 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Nando Jakober! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.

otro mas

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del otro que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Bobby von Mentlen, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Christian Neumüller va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 64 (Ocasión por la izquierda): Walter Bartolucci va marcar al minut 64 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Es duien 68 minuts de partit jugats quan Lyubomir Rusev va estar a punt de posar per davant a otro amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Mohd Sofi bin Selamat va impedir un gol cantat.
  • 270 Minuto 69 (Ocasión de falta): Lyubomir Rusev va xutar magistralment una falta al minut 69 però no va tenir sort, ja que el porter va desviar la pilota a l'últim moment.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Lyubomir Rusev.