Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Micro_XXL (1419558) - DINAMO SAN JUAN (119140) » 413314932: T39/J9/VI

Liga 413314932 Información oficial sobre el partido 413314932 en Hattrick

23.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VI.506 (14824)

F.C. Tropota Alineación oficial del equipo 'F.C. Tropota' en el partido 2 - 1 DINAMO SAN JUAN Alineación oficial del equipo 'DINAMO SAN JUAN ' en el partido
0 - 1 Bichiko Sharashidze (39')
Joachim Bielicki (51') 1 - 1
Christopher Gonzalez (64') 2 - 1
F.C. Tropota Alineación oficial del equipo 'F.C. Tropota' en el partido 2 - 1 DINAMO SAN JUAN Alineación oficial del equipo 'DINAMO SAN JUAN ' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
F.C. Tropota Alineación oficial del equipo 'F.C. Tropota' en el partido 2 - 0 DINAMO SAN JUAN Alineación oficial del equipo 'DINAMO SAN JUAN ' en el partido
Tiene un resultado normal 1.86Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C. Tropota

Goles Goles

  • 185 Minuto 51 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 51 minuts, el tirador de faltes del Tropota va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Joachim Bielicki, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 187 Minuto 64 (Gol tiro lejano): En Jordi Josep Felip conduïa pel cercle central i, veient a en Christopher Gonzalez desmarcat i en posició de tir li va cedir la pilota. Aquest va fer un control i va xutar en rosca a l'escaire del segon pal. La pilota, fent una trajectòria parabòlica va passar per sobre el porter que no va poder fer-hi res, tot i ser un xut de llarga distància. 2 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 25 (Ocasión por la izquierda): Tropota va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 25 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Diego Guergue ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Jacek Mąka va ridiculitzar a en Koldo Mangado amb la seva tècnica depurada: primer el va deixar uns metres enrere amb un canvi de ritme, va aturar-se trepitjant la pilota i la va amagar de tal manera que es passés de llarg, el va encarar novament i el va superar amb un túnel. Després d'això no va aguantar més i li va clavar una coça al genoll que li va deixar els tacs marcats.
  • 236 Minuto 38 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): Lluís Batalla va ser durament esbroncat pel seu entrenador en cometre un error per inexperiència que podria haver costat un gol al minut 38 de joc.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Diego Guergue de Tropota es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 40 (Lesión leve): Fredrik Olofsson de Tropota va abandonar el terreny de joc després de 40 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Jordi Josep Felip va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 79 (Tirita): Al minut 79, Nikolai Uggerholm de Tropota es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.

DINAMO SAN JUAN

Goles Goles

  • 115 Minuto 39 (Gol evento especial delantero/extremo rápido): Bichiko Sharashidze de DINAMO va fer un bon esprint per escapar-se de Mauro Matos i xutar amb comoditat superant al porter i aconseguint així el 0 - 1. Tot un espectacle!

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 34 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de DINAMO, l'equip va recuperar la pilota al minut 34 i va contraatacar. En Said Gommidh va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 37 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Jesús Maureta de DINAMO es va emportar una amonestació al minut 37 per provocar un rival.