Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Masternold CF (1371584) - Al Igual No (1434259) » 413313445: T39/J2/VI

Liga 413313445 Información oficial sobre el partido 413313445 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VI.480 (14798)

Atlético Arganzuela Alineación oficial del equipo 'Atlético Arganzuela' en el partido 0 - 3 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
0 - 1 Tim Adolfsson (75')
0 - 2 Orla Gade Hastrup (78')
0 - 3 Isaac Cusagages (85')
Atlético Arganzuela Alineación oficial del equipo 'Atlético Arganzuela' en el partido 0 - 3 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Atlético Arganzuela Alineación oficial del equipo 'Atlético Arganzuela' en el partido 2 - 1 Al Igual No Alineación oficial del equipo 'Al Igual No' en el partido
Tiene mala suerte 2.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.21Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
69,2 % 8,4 % 22,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Atlético Arganzuela

Ocasiones Ocasiones

  • 222 Minuto 14 (Ocasión por la izquierda): Arganzuela va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Pep Piquer va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Jean-Philippe Helfenberger.
  • 223 Minuto 25 (Ocasión por la derecha): Arganzuela per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 25, quan Lourenço Ponte va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 222 Minuto 33 (Ocasión por la izquierda): Arganzuela va estar a punt de posar-se per davant al minut 33 però Knud Nørbjerg va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 223 Minuto 64 (Ocasión por la derecha): Arganzuela va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Zdzisław Pac en un 1 contra 1 amb el porter Jean-Philippe Helfenberger, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Andreu Salses es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

Al Igual No

Goles Goles

  • 105 Minuto 75 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Un canvi de joc mil·limètric d'en Anders Bengtsson va deixar la defensa rival amb un pam de nas. Tim Adolfsson va saber resoldre l'u contra u amb el porter, que no va tenir ni esma d'esbroncar els seus companys. Igual posava el marcador 0 a 1.
  • 182 Minuto 78 (Gol por la izquierda): Els visitants van augmentar l'avantatge amb un bon xut al primer pal des de l'esquerra de l'atac. En Orla Gade Hastrup, que va ser qui va marcar 0 - 2, va anar corrents a celebrar-ho amb el petit grup d'aficionats que es van desplaçar per seguir l'equip.
  • 181 Minuto 85 (Gol por el centro): Un seguit de passades al primer toc davant de l'àrea rival va donar a en Isaac Cusagages de Igual l'oportunitat d'incrementar l'avantatge al marcador, i el jugador no va desaprofitar l'ocasió. El marcador mostrava un 0 - 3 al minut 85 de partit.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 16 (Ocasión por la izquierda): Al minut 16, un refús desafortunat de Leopoldo Jacinto Sosa, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Nicolas Béguier no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 11 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Isaac Cusagages de Igual amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 8 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Va ploure tant que el terreny de joc va acabar negat, cosa que va afectar moltíssim els jugadors, especialment a Stanislav Záhora, que no va poder demostrar tot el joc que duu dins seu.
  • 302 Minuto 65 (Evento clima: lluvia, OK potente): Atanas Iliev no va donar cap importància a la pluja, fent gala de la seva potència física.