Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FC Pollos Brothers (122831) - F.C Repsol (1583318) » 413312380: T39/J1/VI

Liga 413312380 Información oficial sobre el partido 413312380 en Hattrick

26.01.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VI.461 (14779)

shadowmages Alineación oficial del equipo 'shadowmages' en el partido 1 - 3 Squealing Pigs Alineación oficial del equipo 'Squealing Pigs' en el partido
0 - 1 Virgilio Fabbroni (40')
0 - 2 Virgilio Fabbroni (41')
Albert Sabater (44') 1 - 2
1 - 3 Alberto Gómez de la Cortina (68')
shadowmages Alineación oficial del equipo 'shadowmages' en el partido 1 - 3 Squealing Pigs Alineación oficial del equipo 'Squealing Pigs' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
shadowmages Alineación oficial del equipo 'shadowmages' en el partido 2 - 2 Squealing Pigs Alineación oficial del equipo 'Squealing Pigs' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.52Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
26,8 % 24,8 % 48,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

shadowmages

Goles Goles

  • 102 Minuto 44 (Gol por la izquierda): Albert Sabater de shadowmages va fer vibrar a l'afició quan després de desfer-se del seu marcador i arribant per l'esquerra, aconseguia anotar, reduint així l'avantatge dels visitants 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 218 Minuto 44 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Carlos Yopasa va entorpir al marcador d'en Albert Sabater per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 204 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Manuel Pizarro es va posar les mans a la cara després que al minut 70 enviés l'esfèric fora en un llançament de penal. L'entrenador va estar a punt de posar-li el puny a la cara, també, uns minuts més tard.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 71 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Anastasi Peris de shadowmages va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 79 (Tirita (médico)): José Eduardo Medina Espino va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de shadowmages es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.

Squealing Pigs

Goles Goles

  • 108 Minuto 40 (Gol evento especial imprevisible (general)): Al minut 40, en Dino Castro Maia la parà amb el cap, l'abaixà amb el pit, l'adormí amb l'esquerra, travessà el mig camp amb l'esfèrica enganxada a la bota, se n'anà del volant i entrà a l'àrea gran, rifant la pilota, l'amagà amb el cos, l'empentà amb el cul i se'n sortí d'esperó; es pixà el central amb un teva meva amb dedicatòria i la tocà just per posar-la en el camí de la glòria...la glòria que s'endugué en Virgilio Fabbroni que sobre la línia de gol va empènyer la pilota.
  • 183 Minuto 41 (Gol por la derecha): Al 41 del partit, un error a l'esquerra de la defensa va permetre a Squealing augmentar el seu avantatge en el marcador, després que Virgilio Fabbroni es rifés el porter i marqués el 0 - 2.
  • 141 Minuto 68 (Gol de contra por el centro): Mentre els rivals celebraven un gol que l'àrbitre havia anul·lat per fora de joc, els jugadors de Squealing van posar en joc ràpidament la pilota, muntant un contraatac que els va permetre plantar-se sense oposició davant el porter i marcar el 1 - 3 mitjançant en Alberto Gómez de la Cortina.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 28 (Ocasión por la derecha): En Virgilio Fabbroni va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 243 Minuto 35 (Ocasión de contra por la derecha): Squealing van sortir al contraatac amb encert al minut 35, però Alberto Gómez de la Cortina no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 281 Minuto 66 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Magnus Iversen. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.
  • 240 Minuto 76 (Ocasión de contra de falta): Squealing van dur a terme molts contraatacs perillosos, com per exemple el del minut 76 que va acabar amb una falta; el xut posterior de Chavdar Andreev no va ser gens encertat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 78 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Andrian Matveychev de Squealing la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.