Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Real Turon (1436503) - ChanlieSport (122969) » 413311910: T39/J9/VI

Liga 413311910 Información oficial sobre el partido 413311910 en Hattrick

23.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VI.452 (14770)

CRIT VALENT Alineación oficial del equipo 'CRIT VALENT' en el partido 4 - 0 FORZA PATRO Alineación oficial del equipo 'FORZA PATRO' en el partido
Josef Rejnek (9') 1 - 0
Jason Abella (23') 2 - 0
Ulf Fernsebner (30') 3 - 0
Ulf Fernsebner (48') 4 - 0
CRIT VALENT Alineación oficial del equipo 'CRIT VALENT' en el partido 4 - 0 FORZA PATRO Alineación oficial del equipo 'FORZA PATRO' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
CRIT VALENT Alineación oficial del equipo 'CRIT VALENT' en el partido 2 - 0 FORZA PATRO Alineación oficial del equipo 'FORZA PATRO' en el partido
Tiene suerte 2.32Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.34Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
97,7 % 0,1 % 2,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CRIT VALENT

Goles Goles

  • 124 Minuto 9 (Gol de penalti): Tot i les protestes dels visitants, al minut 9 l'àrbitre va xiular un penal transformat per Josef Rejnek. Amb aquest gol l'equip local s'avançava al marcador, que reflectia un 1 - 0.
  • 185 Minuto 23 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Jason Abella, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 0 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.
  • 132 Minuto 30 (Gol por la izquierda): Una jugada per l'esquerra augmentava l'avantatge de VALENT a 3 - 0. Ulf Fernsebner va rematar la jugada quasi sense angle.
  • 132 Minuto 48 (Gol por la izquierda): VALENT va augmentar la diferència quan Ulf Fernsebner no va desaprofitar una clara ocasió després d'una gran jugada des de l'esquerra, deixant el marcador en un 4 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 239 Minuto 6 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): En Ulf Fernsebner va marxar de Jordi Cantó en un pam de terreny de joc. Tot i no acabar en gol per ben poc, els aficionats de VALENT van aplaudir-lo demostrant què contents que estaven que el seu ídol mostrés la seva tècnica davant dels rivals.
  • 232 Minuto 11 (Ocasión por la izquierda): En Luis Ruiz Merino, en situació d'extrem esquerre, va intentar marxar del seu marcador però aquest va allargar la cama i va aconseguir robar-li la pilota netament.
  • 231 Minuto 42 (Ocasión por el centro): José Torres una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 42, però una magnífica aturada de Roberto Prado va mantenir l'equip visitant dins del partit.
  • 232 Minuto 74 (Ocasión por la izquierda): Corria el minut 74 quan Ulf Fernsebner de VALENT gairebé va resoldre el partit amb un fort xut des del pic esquerre de l'àrea, que va acabar sortint fora per poc.
  • 232 Minuto 82 (Ocasión por la izquierda): Passaven 82 minuts quan una jugada de manual per l'esquerra de l'equip local no va acabar en gol perquè en Tony Rutnberg va rematar alt.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Miguel Ángel Espalza de VALENT es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 67, Jason Abella de VALENT va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 40 (Lesión grave): Marius Palici, de VALENT, va haver de ser retirat en braços del terreny de joc, ja que no podia seguir jugant. Ben Rinderknecht el va substituir.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 80 (Evento clima: sol, K.O. potente): Com sempre, Luis Ruiz Merino va intentar utilitzar la seva força física per sobreposar-se als rivals, però la calor no el va afavorir gens.

FORZA PATRO

Ocasiones Ocasiones

  • 253 Minuto 41 (Ocasión por la derecha): FORZA van seguir progressant per la banda dreta. Jordi Cantó va tenir la seva oportunitat al minut 41, però la defensa local estava ben organitzada i va poder aturar l'atac.
  • 252 Minuto 84 (Ocasión por la izquierda): Al minut 84 un espontani va saltar al terreny de joc vestit amb una barretina i va llançar a la cara de Carlos Hiniesta la bandera del seu antic club abans de llançar-se com una exhalació contra la xarxa de la porteria on segons abans el jugador de FORZA havia fallat una clara oportunitat, tot sol des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Amaury Lecomte de FORZA la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.