Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

CDE VARnet (1434228) - Racing Marulia (1584069) » 413311767: T39/J3/VI

Liga 413311767 Información oficial sobre el partido 413311767 en Hattrick

09.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VI.450 (14768)

CDE VARnet Alineación oficial del equipo 'CDE VARnet' en el partido 2 - 2 Córdoba Plast CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba Plast CF' en el partido
Giuseppe Paladino (14') 1 - 0
Giuseppe Paladino (16') 2 - 0
2 - 1 Jelle-Jan Marcelis (48')
2 - 2 Lars Langrock (72')
CDE VARnet Alineación oficial del equipo 'CDE VARnet' en el partido 2 - 2 Córdoba Plast CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba Plast CF' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
CDE VARnet Alineación oficial del equipo 'CDE VARnet' en el partido 2 - 0 Córdoba Plast CF Alineación oficial del equipo 'Córdoba Plast CF' en el partido
Tiene un resultado normal 1.63Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,7 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

CDE VARnet

Goles Goles

  • 123 Minuto 14 (Gol por la derecha): Passats 14 minuts, Giuseppe Paladino, per la dreta, va fer una bona finta superant la defensa que havia quedat descompensada i va marcar el gol que suposava el 1 - 0. VARnet es posava per davant!
  • 131 Minuto 16 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de VARnet va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Giuseppe Paladino progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 2 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Al minut 29, Giuseppe Paladino gairebé va marcar per a VARnet des de l'esquerra, però el seu xut va sortir fregant el pal dret i va acabar impactant espectacularment al cap d'un recollidor de pilotes.
  • 221 Minuto 78 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gonçalo Cardoso va estar a punt d'acabar en gol al minut 78, però el porter visitant Saul da Fonseca va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 17 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Primo Desautez de VARnet la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 28 (Lesión): El jugador de VARnet Koldo Ríos López va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Jano Mora va entrar en el seu lloc.
  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): En Primo Desautez de VARnet va acabar de veure el partit des de la banqueta ja que no es recuperava d'unes molèsties que notava al maluc. Jan Ulfsson va prendre el seu rol al minut 61.

Córdoba Plast CF

Goles Goles

  • 141 Minuto 48 (Gol de contra por el centro): El Córdoba era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Jelle-Jan Marcelis va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 161 Minuto 72 (Gol por el centro): Els visitants no van abaixar els braços i després de 72 minuts Lars Langrock va aconseguir superar la defensa local entrant pel centre i va elevar la pilota per sobre del porter, posant el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 3 (Ocasión por el centro): Córdoba va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 3, quan Roman Polok va quedar-se sol davant el porter Marcin Kilian, però aquest va poder aturar el xut.
  • 241 Minuto 30 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Córdoba va robar la pilota i l'equip va sortir ràpidament al contraatac, però la rematada final de Cornelius Freund va sortir per sobre el travesser.
  • 241 Minuto 63 (Ocasión de contra por el centro): En Jelle-Jan Marcelis va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 206 Minuto 68 (Ocasión evento especial imprevisible intercepta (anotación)): Després de 68 minuts de joc, Miguel Goláez semblava posseït quan va començar a córrer tot sol cap a la porteria contraria, driblant a tothom que se li posava al pas, però el seu xut va sortir a fora de banda.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 27 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 27, Roberto Arte de Córdoba va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 9 (Lesión leve): Després de 9 minuts jugats, Johnny Rogari es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Miguel Goláez.