Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Cobardicars FC (772630) - La Recta FC (1593313) » 413310309: T39/J1/VI

Liga 413310309 Información oficial sobre el partido 413310309 en Hattrick

26.01.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VI.424 (14742)

Cobardicars FC Alineación oficial del equipo 'Cobardicars FC' en el partido 2 - 1 La Recta FC Alineación oficial del equipo 'La Recta FC' en el partido
Remigiusz Cichewicz (5') 1 - 0
1 - 1 Szymon Ożarowski (29')
Roberto Aroldi (87') 2 - 1
Cobardicars FC Alineación oficial del equipo 'Cobardicars FC' en el partido 2 - 1 La Recta FC Alineación oficial del equipo 'La Recta FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Cobardicars FC Alineación oficial del equipo 'Cobardicars FC' en el partido 2 - 0 La Recta FC Alineación oficial del equipo 'La Recta FC' en el partido
Tiene un resultado normal 2.14Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.47Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,2 % 0,2 % 4,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Cobardicars FC

Goles Goles

  • 138 Minuto 5 (Gol evento especial extremo + rematador): Era de sentit comú que alguna de les bones centrades de Roberto Aroldi arribés a peus de Remigiusz Cichewicz, que va rematar la pilota amb força i col·locació fent pujar per a Cobardicars el 1 - 0.
  • 123 Minuto 87 (Gol por la derecha): Corria el minut 87 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Roberto Aroldi, que va posar el 2 - 1 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 4 (Ocasión por la derecha): Cobardicars per poc no aconsegueix avançar-se al marcador al minut 4, quan Sören Van Winkel va rematar horrorosament un centre molt precís des de la banda dreta.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 es va veure una gran oportunitat per a Cobardicars per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Nicolas Conté, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 220 Minuto 73 (Ocasión de falta): Al minut 73, un xut de falta directa va estar a punt de significar un gol per a l'equip local, però va sortir desviat a l'esquerra de la porteria visitant.
  • 221 Minuto 76 (Ocasión por el centro): El perill seguia venint pel mig. De fet, Giacomo Carlea va estar a punt d'avançar els locals al minut 76 quan després d'una magnífica jugada va enviar la pilota a pocs centímetres del pal.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Giacomo Carlea va estar a punt de sentenciar el partit al minut 89, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 88 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Oskar Bartels de Cobardicars la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

La Recta FC

Goles Goles

  • 164 Minuto 29 (Gol de penalti): L'àrbitre es va emportar una escridassada de les bones per part dels aficionats locals quan va assenyalar una pena màxima inexistent a favor de Recta al minut 29. Szymon Ożarowski va marcar sense problemes, aconseguint així l'empat: 1 - 1

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 28 (Ocasión por el centro): Recta va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Jimmi Poulsen es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 271 Minuto 41 (Ocasión por el centro): Andries Helmantel va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 41, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Damien Wattier va aconseguir desviar el seu xut a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 39, David Delestre de Recta va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.
  • 510 Minuto 58 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Jimmi Poulsen de Recta va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 42 (Lesión leve): Andries Helmantel de Recta va abandonar el terreny de joc després de 42 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Bartolomé Serrano va entrar en el seu lloc.
  • 090 Minuto 83 (Tirita): Al minut 83, David Delestre de Recta es va lesionar lleugerament el turmell. Després d'estar uns segons a la gatzoneta, va aixecar-se i va indicar a l'entrenador que podia seguir al terreny de joc.
  • 095 Minuto 89 (Lesión): Just després de controlar la pilota, en Israel Islaba va rebre una entrada per darrere tan forta que el dolor no el va poder deixar continuar, i va haver de demanar el canvi. L'entrenador el va substituir per en Andrés Cereijo.

Eventos clima Eventos clima

  • 304 Minuto 50 (Evento clima: sol, K.O. potente): Jimmi Poulsen estava visiblement esgotat per la calor. Segurament hauria preferit jugar en un altre clima.
  • 303 Minuto 84 (Evento clima: sol, OK técnico): Els jugadors semblaven pansir-se amb la calor que feia, però Israel Islaba se sentia fresc com una rosa.