Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Wolves 47 (308398) - BLANCAFORT.C.F (49125) » 413310203: T39/J3/VI

Liga 413310203 Información oficial sobre el partido 413310203 en Hattrick

09.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VI.422 (14740)

MILLTOM Alineación oficial del equipo 'MILLTOM' en el partido 1 - 0 BLANCAFORT.C.F Alineación oficial del equipo 'BLANCAFORT.C.F' en el partido
Zdzisław Nokielski (60') 1 - 0
MILLTOM Alineación oficial del equipo 'MILLTOM' en el partido 1 - 0 BLANCAFORT.C.F Alineación oficial del equipo 'BLANCAFORT.C.F' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
MILLTOM Alineación oficial del equipo 'MILLTOM' en el partido 2 - 0 BLANCAFORT.C.F Alineación oficial del equipo 'BLANCAFORT.C.F' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.62Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.07Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

MILLTOM

Goles Goles

  • 121 Minuto 60 (Gol por el centro): Al minut 60 l'estadi va començar a corejar el nom d'en Zdzisław Nokielski ja que gràcies a un gran gol seu, fruit d'una jugada pel centre, MILLTOM es posava per davant 1 a 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 236 Minuto 10 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Sebastián Augusto Emanuelli no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Sean Ackaert estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 76 (Tirita (médico)): Adrián Croy va rebre una entrada duríssima però va poder continuar després de rebre atenció sanitària. Just tornar a entrar al camp, va mirar de gaidó, desafiant, al jugador que li havia comès la falta.

BLANCAFORT.C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 286 Minuto 19 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Al minut 19, el BLANCAFORT.C.F estava en disposició d'efectuar un tir lliure directe perillós com a conseqüència d'un contraatac. En Silvano Pupolin va voler enganyar als rivals centrant la pilota al segon pal, però també va enganyar als seus companys, que no es van desmarcar perquè esperaven un llançament directe.
  • 240 Minuto 23 (Ocasión de contra de falta): El BLANCAFORT.C.F va sortir al contraatac però l'equip rival sabia que en aquests casos s'havia de fer una falta tàctica. En Uwe Hable la va xutar sense cap convenciment i la pilota es va estavellar a la tanca.
  • 243 Minuto 71 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del BLANCAFORT.C.F sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Māris Kveders, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 71 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 75 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Geurt De Herdt de BLANCAFORT.C.F va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.