Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Alimentos Penella C. F. (1368193) - Els Déjà vu (314185) » 413307005: T39/J1/VI

Liga 413307005 Información oficial sobre el partido 413307005 en Hattrick

26.01.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 1 / VI.365 (14683)

FC Barberà Alineación oficial del equipo 'FC Barberà' en el partido 1 - 1 Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido
Costin Florescu (39') 1 - 0
1 - 1 Miguel Iturralde (43')
FC Barberà Alineación oficial del equipo 'FC Barberà' en el partido 1 - 1 Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
FC Barberà Alineación oficial del equipo 'FC Barberà' en el partido 2 - 0 Els Déjà vu Alineación oficial del equipo 'Els Déjà vu' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 1.83Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.49Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,2 % 0,3 % 6,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

FC Barberà

Goles Goles

  • 121 Minuto 39 (Gol por el centro): Costin Florescu va donar a Barberà un avantatge de 1 - 0, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 14 (Ocasión por la derecha): Al minut 14 es va veure una gran oportunitat per a Barberà per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Dane Paravinja, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 239 Minuto 35 (Ocasión evento especial técnico vs. cabeceador): Una hàbil croqueta marca de la casa de Juan Antonio Torres Campo va servir per deixar enrere el gegant David Smajlovič al minut 35, però el seu xut final va sortir desviat i va colpejar un reporter gràfic als ronyons.
  • 216 Minuto 41 (Ocasión evento especial rápido + pase): Després del minut 41 en Silvio Grimaldi ja no es va atrevir a tornar a cridar perquè li passessin la pilota: una jugada individual molt ràpida d'en Alessandro Peren el va deixar sol, però la va espifiar d'una manera vergonyosa.
  • 207 Minuto 57 (Ocasión evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Barberà va ser a punt de marcar al minut 57, quan el seu jugador Juan Antonio Torres Campo va xutar des de lluny, però la pilota va sortir molts metres per sobre de la porteria. La gent sospirava, preguntant-se si havia estat mala sort o l'engavanyament de l'equipament, que l'impedia fer els moviments amb què sorprenia les graderies tot sovint.
  • 222 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): En Juan Antonio Torres Campo va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 60 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Silvio Grimaldi de Barberà la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 67 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Horacio Valluerca Vallujera de Barberà va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

Els Déjà vu

Goles Goles

  • 141 Minuto 43 (Gol de contra por el centro): El Déjà era un equip que es notava que havia treballat el contraatac. Amb una única passada en Miguel Iturralde va poder encarar al porter, que tot i sortir desesperadament no va poder evitar el gol. El 1 - 1 pujava al marcador.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Lennard Gelders va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Uno Hjortlund de Déjà amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.