Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Esparracats (1340162) - Xur el agente de los 11 (993295) » 413306579: T39/J6/VI

Liga 413306579 Información oficial sobre el partido 413306579 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VI.357 (14675)

SPORTING DE L'ALACANTÍ Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE L'ALACANTÍ' en el partido 2 - 3 El Eje del Mal C.F. Alineación oficial del equipo 'El Eje del Mal C.F.' en el partido
0 - 1 Florin Fati (32')
0 - 2 Voulis Mpalis (39')
Anthony Mirande (41') 1 - 2
Ramón María Urones (42') 2 - 2
2 - 3 Salvador Mir (69')
SPORTING DE L'ALACANTÍ Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE L'ALACANTÍ' en el partido 2 - 3 El Eje del Mal C.F. Alineación oficial del equipo 'El Eje del Mal C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
SPORTING DE L'ALACANTÍ Alineación oficial del equipo 'SPORTING DE L'ALACANTÍ' en el partido 1 - 1 El Eje del Mal C.F. Alineación oficial del equipo 'El Eje del Mal C.F.' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.21Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
44,2 % 28,5 % 27,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

SPORTING DE L'ALACANTÍ

Goles Goles

  • 104 Minuto 41 (Gol de penalti): Al minut 41, l'àrbitre va xiular una pena màxima pels locals, que Anthony Mirande va llançar amb molta seguretat per reduir l'avantatge dels visitants a 1 - 2.
  • 112 Minuto 42 (Gol por la izquierda): El públic va saltar d'alegria quan Ramón María Urones va enviar l'esfèrica al fons de la porteria amb una gran rematada després d'una centrada des de l'esquerra, aconseguint així el 2 - 2 al minut 42.

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 15 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de LALACANTÍ, l'equip va recuperar la pilota al minut 15 i va contraatacar. En Pierpaolo Petrone va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 222 Minuto 17 (Ocasión por la izquierda): LALACANTÍ va estar a punt de posar-se per davant al minut 17 però Artur Freire va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 243 Minuto 54 (Ocasión de contra por la derecha): Els jugadors de LALACANTÍ van construir un bon contraatac, però el xut des de la dreta de l'atac d'en Artur Freire va sortir desviat a la dreta de la porteria.
  • 222 Minuto 59 (Ocasión por la izquierda): LALACANTÍ va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 59 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Anthony Mirande ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Pierpaolo Petrone.
  • 511 Minuto 36 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 36, Anthony Mirande de LALACANTÍ va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.
  • 511 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Juan Antonio Abad Amorós es va endur una targeta groga per evitar que un rival servís una falta ràpidament.

El Eje del Mal C.F.

Goles Goles

  • 173 Minuto 32 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Florin Fati va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 118 Minuto 39 (Gol evento especial córner peinado): Al minut 39, el C.F. va treure un córner ras cap a la frontal de l'àrea, des d'on en Voulis Mpalis, completament sol després dels moviments de distracció dels companys, va rematar de primeres, marcant així el 0 - 2.
  • 172 Minuto 69 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de C.F. va ser finalitzada des de l'esquerra per Salvador Mir al minut 69. Els visitants es posaven per davant del marcador: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): El C.F. va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 35, però en Salvador Mir va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 283 Minuto 40 (Ocasión por la derecha): Després de 40 minuts, Tronje Nothmueller va tenir una excel·lent oportunitat per marcar un gol més per als visitants, quan va executar una magnífica volea des de la dreta, però Giorgio Grassivaro va estar atent i va desviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 53 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del C.F. van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Julio Pumarejo, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 272 Minuto 68 (Ocasión por la izquierda): Al minut 68, un refús desafortunat de Giorgio Grassivaro, que va enviar a la zona de la defensa dreta, va donar als visitants l'oportunitat de posar-se per damunt al marcador, però Salvador Mir no va saber driblar el porter, i finalment va perdre la pilota.