Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

F.C. Dramàtic (991928) - DB 1980 (993647) » 413306437: T39/J13/VI

Liga 413306437 Información oficial sobre el partido 413306437 en Hattrick

20.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 13 / VI.354 (14672)

Venacava Team Alineación oficial del equipo 'Venacava Team' en el partido 3 - 2 La Ciutat C.F. Alineación oficial del equipo 'La Ciutat C.F.' en el partido
Leon Isigkeit (21') 1 - 0
1 - 1 Domingo Navarro Ategui (34')
1 - 2 Rafael Urquijo (70')
Juan Antonio Aispuro (84') 2 - 2
Juan Antonio Aispuro (87') 3 - 2
Venacava Team Alineación oficial del equipo 'Venacava Team' en el partido 3 - 2 La Ciutat C.F. Alineación oficial del equipo 'La Ciutat C.F.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Venacava Team Alineación oficial del equipo 'Venacava Team' en el partido 3 - 1 La Ciutat C.F. Alineación oficial del equipo 'La Ciutat C.F.' en el partido
Tiene un resultado normal 3.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.95Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
92,2 % 0,3 % 7,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Venacava Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 21 (Gol por el centro): Al minut 21 els aficionats van embogir quan en Leon Isigkeit va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 1 - 0 a favor de Venacava.
  • 111 Minuto 84 (Gol por el centro): Juan Antonio Aispuro s'emportà una gran ovació del públic local al minut 84, quan es va burlar de tota la línea defensiva central, i va empatar el partit: 2 - 2.
  • 121 Minuto 87 (Gol por el centro): Juan Antonio Aispuro va donar a Venacava un avantatge de 3 - 2, quan va rebre una passada des del mig camp, la va controlar dins l'àrea i va col·locar la pilota suaument al pal dret del porter.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 20 (Ocasión de contra por la izquierda): El Venacava va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 20, però en Leon Isigkeit va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En una jugada assajada de córner, en Antero Ribadeo va deixar passar la pilota entre les cames per tal que en Flavio Giacometti rematés tot sol, però aquest no estava al seu lloc i la jugada va acabar sense perill.
  • 223 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Bart Cattermole va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 220 Minuto 87 (Ocasión de falta): En Tancredi D'Aguanno es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.
  • 231 Minuto 89 (Ocasión por el centro): Vincenzo Masala una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 89, però una magnífica aturada de Óscar Alférez va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Bart Cattermole.

La Ciutat C.F.

Goles Goles

  • 161 Minuto 34 (Gol por el centro): Als 34 minuts de partit, Domingo Navarro Ategui de Ciutat va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 171 Minuto 70 (Gol por el centro): L'entrenador visitant es va alegrar molt quan el seu equip es va posar per davant del marcador al minut 70, gràcies a una jugada treballada a l'entrenament en què Rafael Urquijo es va quedar sol al centre de l'atac. El marcador era de 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 19 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Carlos Gurria que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 236 Minuto 35 (Ocasión evento especial inexperiencia rival): En una falta, en Antero Ribadeo no es va posar davant de la pilota per evitar que el rival xutés ràpidament a porteria. Per sort en Juan Huerco estava col·locant l'esfèric i no se'n va adonar. El capità de l'equip el va escridassar de tal manera que segurament mai més tornarà a fer aquest error degut a la falta d'experiència.

Lesiones Lesiones

  • 094 Minuto 23 (Tirita (médico)): Óscar Alférez va quedar plegat a la gespa remugant per una entrada dura. La banqueta de Ciutat es va preocupar una mica, però el jugador es va aixecar després d'unes atencions mèdiques.
  • 091 Minuto 68 (Lesión leve): Ciutat va fer una substitució al minut 68. Feliu Baraut va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Celidonio Asfolgueiras.