Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Escuchalallamada (1372647) - aryaas (119980) » 413304081: T39/J14/VI

Liga 413304081 Información oficial sobre el partido 413304081 en Hattrick

27.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 14 / VI.312 (14630)

Escuchalallamada Alineación oficial del equipo 'Escuchalallamada' en el partido 3 - 3 Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido
Rubén Diustegui (29') 1 - 0
Alberto Amadei (33') 2 - 0
İnayet Bagay (35') 3 - 0
3 - 1 Derya Muhsin (69')
3 - 2 Jannes van Dalfsen (71')
3 - 3 Alfonso Osorno (77')
Escuchalallamada Alineación oficial del equipo 'Escuchalallamada' en el partido 3 - 3 Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Escuchalallamada Alineación oficial del equipo 'Escuchalallamada' en el partido 1 - 3 Sporting de Ponferrada Alineación oficial del equipo 'Sporting de Ponferrada' en el partido
Tiene suerte 1.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,6 % 1,1 % 86,3 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Escuchalallamada

Goles Goles

  • 108 Minuto 29 (Gol evento especial imprevisible (general)): El 1 - 0 s'ha de veure repetit: en Letsie Mathi de Escuchalallamada va driblar dos defenses, va passar la pilota per sobre el cap del porter i va donar el gol fet a en Rubén Diustegui, que no va perdonar.
  • 142 Minuto 33 (Gol de contra por la izquierda): S'havien jugat 33 minuts quan Alberto Amadei va aprofitar un contraatac per la banda esquerra per fer el 2 - 0 per a Escuchalallamada.
  • 130 Minuto 35 (Gol de falta): Al minut 35 en İnayet Bagay va xutar una falta amb molta potència i poca col·locació que, no obstant això, va acabar en gol. El 3 - 0 va ser cantat amb especial eufòria per un vell aficionat, que cridava totalment anacrònic "Gooool! Gooool de Señor!".

Ocasiones Ocasiones

  • 220 Minuto 79 (Ocasión de falta): En İnayet Bagay es va concentrar per llançar una falta a la frontal. Malauradament la pilota va anar a la tanca defensiva davant l'enrabiada del públic local.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 25 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Mickaël Durocher de Escuchalallamada es va guanyar la targeta groga merescudament.
  • 511 Minuto 39 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Marek Czaderna de Escuchalallamada es va emportar una amonestació al minut 39 per provocar un rival.
  • 513 Minuto 63 (2ª Tarjeta amarilla (Honestidad)): En Mickaël Durocher es va encarar amb l'àrbitre assistent a un pam del nas, recordant-se'n de la professió de la seva mare per haver xiulat un fora de joc. L'àrbitre va venir corrent des de l'altre punta del camp amb la targeta alçada, que significava la segona per aquest jugador.

Sporting de Ponferrada

Goles Goles

  • 153 Minuto 69 (Gol por la derecha): Els jugadors de Ponferrada no defallien en cap moment. Producte d'això, en Derya Muhsin va marcar un gol psicològic, reduint distàncies al marcador: 3 - 1.
  • 152 Minuto 71 (Gol por la izquierda): Ponferrada va captivar els seguidors que s'havien desplaçat a l'estadi rival per a veure el partit amb una gran jugada que va significar el 3 - 2 quan Jannes van Dalfsen va superar el porter local amb un bon xut després d'una bona jugada col·lectiva per l'esquerra.
  • 140 Minuto 77 (Gol de contra de falta): Per efectes de la pressió exercida, el Ponferrada va poder sortir ràpidament al contraatac. Els defensors van fer el possible per aturar-lo i van fer una falta a la frontal. Però va ser pitjor el remei que la malaltia, ja que el tir lliure directe el va transformar en gol en Alfonso Osorno aconseguint el 3 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 11 (Ocasión por la derecha): Per Martinussen de Ponferrada, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 11, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 263 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): Després d'una passada en profunditat des de la dreta, un defensor local va tombar en Alfonso Osorno quan es disposava a xutar a porteria. Tothom a l'estadi va pensar que l'àrbitre havia xiulat un penal que semblava clar, però finalment va assenyalar falta en atac.
  • 251 Minuto 40 (Ocasión por el centro): Felix Lüthje va tenir un parell de bones oportunitats d'acostar al seu equip al marcador, però el porter Ginés Illescas no es va rendir i va fer unes grans aturades.