Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

MDK, F.C (1432112) - Mñe (309341) » 413302247: T39/J2/VI

Liga 413302247 Información oficial sobre el partido 413302247 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VI.280 (14598)

La lista negra Alineación oficial del equipo 'La lista negra' en el partido 2 - 1 Mñe Alineación oficial del equipo 'Mñe' en el partido
Pablo Cortez (24') 1 - 0
Pablo Cortez (31') 2 - 0
2 - 1 Diego Caniego (55')
La lista negra Alineación oficial del equipo 'La lista negra' en el partido 2 - 1 Mñe Alineación oficial del equipo 'Mñe' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
La lista negra Alineación oficial del equipo 'La lista negra' en el partido 3 - 1 Mñe Alineación oficial del equipo 'Mñe' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.70Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.53Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
96,2 % 0,1 % 3,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

La lista negra

Goles Goles

  • 139 Minuto 24 (Gol evento especial técnico vs. cabeceador): En Pablo Cortez va deixar la pilota aparentment sense control davant seu. Quan el seu rival va tirar-se al terra per prendre-li la pilota, la va trepitjar i la va amagar del rival deixant-lo al terra sense capacitat de reacció. La jugada va acabar amb gol: 1 - 0. A hores d'ara encara està buscant la pilota en Tore Scheie.
  • 131 Minuto 31 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Pablo Cortez va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 10 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Chacobo Naranjo va estar a punt d'acabar en gol al minut 10, però el porter visitant Per Sköld va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 22 (Ocasión por la izquierda): lista va desaprofitar l'oportunitat de posar-se per davant al marcador quan al minut 22 la defensa visitant va aconseguir enviar la pilota a córner un cop Pablo Cortez ja havia driblat el porter venint des de l'esquerra i es disposava a marcar.
  • 218 Minuto 30 (Ocasión evento especial córner peinado): En un servei de cantonada, en Gonzalo Redondo va entorpir al marcador d'en Andrea Ucci per tal que aquest marqués tot sol, però aquest no va dirigir bé la pilota i va errar la rematada.
  • 231 Minuto 33 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Domenico Pennati va estar a punt de sentenciar el partit al minut 33, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Eugenio Rojas de lista amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 510 Minuto 66 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Domenico Pennati de lista la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26 de partit, el jugador Pablo Cortez de lista es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

Mñe

Goles Goles

  • 154 Minuto 55 (Gol de penalti): Els visitants van reduir diferències des del punt de penal. L'encarregat de posar al marcador el 2 - 1 va ser Diego Caniego. L'entrenador dels locals va sortir de la banqueta i va preguntar amb to prepotent a un periodista "d'on és l'àrbitre?".

Ocasiones Ocasiones

  • 241 Minuto 50 (Ocasión de contra por el centro): En Roger Santandreu va robar una pilota al centre del camp i va sortir ràpidament en conducció. Va arribar a la frontal de l'àrea però allà, quan es disposava a xutar a porteria va relliscar i va perdre una bona oportunitat.
  • 261 Minuto 72 (Ocasión por el centro): Mñe va tenir l'empat a l'abast de la mà quan Musa Orus es va trobar sol davant del porter, però el seu xut va topar amb el travesser.
  • 260 Minuto 73 (Ocasión de falta): En Diego Caniego, al minut 73 va voler xutar amb potència una falta llunyana. Ho va fer amb la puntera molt desviat, perdent així l'oportunitat d'igualar el marcador. L'ungla del dit gran li va estar fent mal la resta del partit.

Lesiones Lesiones