Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

FOTOERRE F.C. (1337679) - Pazos FC (1579721) » 413300887: T39/J12/VI

Liga 413300887 Información oficial sobre el partido 413300887 en Hattrick

13.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VI.255 (14573)

Real Bajuneo F.C Alineación oficial del equipo 'Real Bajuneo F.C' en el partido 1 - 2 Seven Nation Army Alineación oficial del equipo 'Seven Nation Army' en el partido
0 - 1 Sergio Lesaca (36')
0 - 2 Sergio Lesaca (66')
Abel Heuker (78') 1 - 2
Real Bajuneo F.C Alineación oficial del equipo 'Real Bajuneo F.C' en el partido 1 - 2 Seven Nation Army Alineación oficial del equipo 'Seven Nation Army' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Real Bajuneo F.C Alineación oficial del equipo 'Real Bajuneo F.C' en el partido 2 - 1 Seven Nation Army Alineación oficial del equipo 'Seven Nation Army' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 2.34Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.89Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
86,4 % 1,1 % 12,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Bajuneo F.C

Goles Goles

  • 103 Minuto 78 (Gol por la derecha): Els seguidors del Bajuneo van tornar a saltar d'alegria al minut 78. La bona feina feta a la banda dreta va posar la pilota a disposició d'en Abel Heuker que, sense cap defensa que l'aturés, acostava els locals a l'empat: 1 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 22 (Ocasión por el centro): En Hilmar Niedrist del Bajuneo ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 221 Minuto 35 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Marek Wolfowicz! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 208 Minuto 43 (Ocasión evento especial imprevisible (general)): Isaque Camba de Bajuneo va driblar tres rivals i va deixar la pilota a en Hilmar Niedrist que només havia de rematar, però el porter li va desviar la pilota a córner.
  • 203 Minuto 72 (Ocasión por la derecha): Bajuneo va tenir una gran oportunitat d'apropar-se al marcador quan Panos Tsakiris va deixar enrere els jugadors que havien baixat a cobrir la banda esquerra, però el seu xut va fer llufa i va anar directament a les mans del porter.

Seven Nation Army

Goles Goles

  • 174 Minuto 36 (Gol de penalti): En Sergio Lesaca va demostrar tenir sang freda perquè va tirar el penal emulant a Antonín Panenka el gol que significava el 0 - 1 al minut 36. El porter es va aixecar ràpidament i li va fer una mirada d'aquelles que maten.
  • 181 Minuto 66 (Gol por el centro): Sergio Lesaca de 7NA va rebre una passada dins l'àrea local, i va rematar per sota les cames del porter rival, posant el marcador a 0 - 2 al minut 66. Tot seguit, va córrer cap a la banda i va propinar gestos amb els braços a la grada local, que va respondre amb una pluja d'objectes al camp. A l'estadi, la megafonia demanava educació i el públic xiulava, tot exaltat!

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 27 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de Sergio Lesaca de 7NA va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Clayton Ward al minut 27 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 285 Minuto 75 (Ocasión de tiro libre indirecto): L'àrbitre va xiular cessió a l'interior de l'àrea del Bajuneo. La jugada d'estratègia del 7NA per tirs lliures indirectes no estava prou treballada, ja que després d'uns moviments de distracció en Samuele Chiarato va acabar xutant directament a porteria i l'àrbitre va invalidar la jugada.