Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

LosUper (1591576) - Pokemones FC 2 (772149) » 413297555: T39/J5/VI

Liga 413297555 Información oficial sobre el partido 413297555 en Hattrick

23.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 5 / VI.196 (14514)

Real Alcarria C.F Alineación oficial del equipo 'Real Alcarria C.F' en el partido 3 - 1 TIPSAREVIC SPORTING A.D Alineación oficial del equipo 'TIPSAREVIC SPORTING A.D' en el partido
Gonzalo Vizcaino (2') 1 - 0
1 - 1 Adriano Fragale (63')
Gonzalo Vizcaino (64') 2 - 1
Gonzalo Vizcaino (87') 3 - 1
Real Alcarria C.F Alineación oficial del equipo 'Real Alcarria C.F' en el partido 3 - 1 TIPSAREVIC SPORTING A.D Alineación oficial del equipo 'TIPSAREVIC SPORTING A.D' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Real Alcarria C.F Alineación oficial del equipo 'Real Alcarria C.F' en el partido 2 - 0 TIPSAREVIC SPORTING A.D Alineación oficial del equipo 'TIPSAREVIC SPORTING A.D' en el partido
Tiene un poco de suerte 2.35Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.08Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Real Alcarria C.F

Goles Goles

  • 119 Minuto 2 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Gonzalo Vizcaino va saltar per damunt dels seus rivals a la sortida d'un córner per posar el 1 - 0 al minut 2.
  • 122 Minuto 64 (Gol por la izquierda): RACF prenia la batuta de l'encontre al minut 64, quan en Gonzalo Vizcaino va trencar la defensa rival per la banda esquerra i va marcar el 2 - 1 amb un xut ras i col·locat, fora de l'abast del porter.
  • 131 Minuto 87 (Gol por el centro): Un desmarcatge del davanter centre de RACF va propiciar la creació d'un espai lliure al centre de la defensa que va aprofitar en Gonzalo Vizcaino progressant des de la segona línia i definint ras i ajustat al pal. El marcador era de 3 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 231 Minuto 3 (Ocasión por el centro): En Enrique Casa, entrant des de la segona línia pel centre de la defensa va estar a punt de marcar, però la pilota va sortir llepant el pal.
  • 231 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16, Oskar Brooijmans gairebé va aconseguir sentenciar el partit per a l'equip de casa, després d'anar-se'n de dos defenses, però Rafał Sadoch va estar molt atent i va realitzar una magnífica intervenció, probablement l'aturada del partit!
  • 231 Minuto 25 (Ocasión por el centro): Genial va ser la jugada que van aconseguir els locals pel mig, de fet Frederico Fontán va estar a punt de sentenciar el partit al minut 25, però el seu xut es va estavellar a la base del pal dret abans d'acabar fora de porteria.
  • 230 Minuto 65 (Ocasión de falta): Un xut de falta de l'equip local al minut 65 podia haver acabat en gol, però Rafał Sadoch va estar molt atent i va desviar la pilota per sobre del travesser.
  • 231 Minuto 82 (Ocasión por el centro): Fernando Horta una mica més i incrementa el compte de gols del seu equip al minut 82, però una magnífica aturada de Rafał Sadoch va mantenir l'equip visitant dins del partit.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 30 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Frederico Fontán.
  • 510 Minuto 80 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Oskar Brooijmans de RACF va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.

TIPSAREVIC SPORTING A.D

Goles Goles

  • 162 Minuto 63 (Gol por la izquierda): Una centrada des de la banda esquerra la va pentinar un defensor al primer pal, amb tanta mala sort que al segon pal, tot sol, hi havia en Adriano Fragale per marcar pels visitants. Al marcador pujava el gol de l'empat: 1 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 262 Minuto 77 (Ocasión por la izquierda): TIPSAREVIC va estar a punt d'empatar al 77 quan un jugador local va perdre la pilota dins l'àrea gràcies a la pressió de Duje Nalbantić que va avançar fins l'àrea petita pel flanc esquerre, però l'embolic va acabar en no res.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Saverio Gaviraghi de TIPSAREVIC la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 88 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 88 de partit, quan un jugador de TIPSAREVIC, en Matej Gočár, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.