Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

bendita aficion (1456937) - Nipponia A.F.C. (1433549) » 413297524: T39/J11/VI

Liga 413297524 Información oficial sobre el partido 413297524 en Hattrick

06.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 11 / VI.195 (14513)

Trueno_DP Alineación oficial del equipo 'Trueno_DP' en el partido 2 - 2 Nipponia A.F.C. Alineación oficial del equipo 'Nipponia A.F.C.' en el partido
0 - 1 Gilberto Santirocchi (3')
Adrià Anglada (41') 1 - 1
Fredrik Martinsen (47') 2 - 1
2 - 2 Jesús Mañeru (80')
Trueno_DP Alineación oficial del equipo 'Trueno_DP' en el partido 2 - 2 Nipponia A.F.C. Alineación oficial del equipo 'Nipponia A.F.C.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Trueno_DP Alineación oficial del equipo 'Trueno_DP' en el partido 2 - 1 Nipponia A.F.C. Alineación oficial del equipo 'Nipponia A.F.C.' en el partido
Tiene un resultado normal 1.95Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.31Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
56,4 % 17,9 % 25,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Trueno_DP

Goles Goles

  • 113 Minuto 41 (Gol por la derecha): Gràcies a un bon atac per la banda dreta, el jugador Adrià Anglada de Trueno_DP va aconseguir igualar el partit al minut 41, davant l'alegria dels aficionats: 1 - 1.
  • 121 Minuto 47 (Gol por el centro): Al minut 47 els aficionats van embogir quan en Fredrik Martinsen va rebre la pilota d’esquena a la porteria, va fer una “cua de vaca” que li va trencar la cintura al central, i va clavar un xut ras i sec impossible d’aturar pel porter. El marcador quedava 2 - 1 a favor de Trueno_DP.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 2 (Ocasión por el centro): En Fredrik Martinsen del Trueno_DP ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 213 Minuto 39 (Ocasión por la derecha): El Trueno_DP va treure un servei de banda a prop del córner dret molt llarg. La pilota va arribar a l'àrea petita i en Juan Marín la va pentinar, però no hi havia ningú esperant al segon pal.
  • 233 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Arsênio Jobim va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.
  • 233 Minuto 78 (Ocasión por la derecha): Al minut 78 va saltar una streaker al camp mostrant les seves parts íntimes. Poc després Samsoni Megrelishvili de Trueno_DP va tenir una ocasió de gol flagrant aprofitant una badada de la defensa esquerra, però encara estava pensant en l'exhibicionista i es va fer un embolic. La defensa va resoldre el perill sense més problemes.
  • 222 Minuto 81 (Ocasión por la izquierda): En Víctor Vilaubí va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 4 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Samsoni Megrelishvili.

Eventos clima Eventos clima

  • 302 Minuto 74 (Evento clima: lluvia, OK potente): La gespa mullada emprenyava tothom, però per a Mathieu Habich no era cap impediment.

Nipponia A.F.C.

Goles Goles

  • 138 Minuto 3 (Gol evento especial extremo + rematador): Una de les bones centrades de Patryk Pasiewicz la va rematar Gilberto Santirocchi amb una magnífica volea que va fer pujar per a Nipponia el 0 - 1.
  • 162 Minuto 80 (Gol por la izquierda): Jesús Mañeru va controlar la pilota després d'una genial jugada d'equip per la banda esquerra, i va creuar la pilota davant la inútil estirada del porter, marcant així el 2 - 2 al minut 80.

Ocasiones Ocasiones

  • 273 Minuto 44 (Ocasión por la derecha): En Toni Dromberg va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 261 Minuto 57 (Ocasión por el centro): En Jesús Mañeru al minut 57 va poder igualar el marcador, però un xiulet del públic el va fer creure que la jugada estava invalidada.