Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualizaciones en curso. 2 procesos en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

molinas (775619) - campeolones (486831) » 413297376: T39/J2/VI

Liga 413297376 Información oficial sobre el partido 413297376 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VI.193 (14511)

molinas Alineación oficial del equipo 'molinas' en el partido 2 - 3 campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido
0 - 1 Valery Hryshanovicz (12')
Javier Arrieta Martínez (16') 1 - 1
1 - 2 Tuomo Sakkinen (24')
1 - 3 David Marchena (27')
Víctor Cerver (75') 2 - 3
molinas Alineación oficial del equipo 'molinas' en el partido 2 - 3 campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
molinas Alineación oficial del equipo 'molinas' en el partido 1 - 3 campeolones Alineación oficial del equipo 'campeolones' en el partido
Tiene un poco de suerte 1.08Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.03Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
11,2 % 0,8 % 88,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

molinas

Goles Goles

  • 114 Minuto 16 (Gol de penalti): Una mà voluntària dins l'àrea visitant va significar un penal a favor dels locals al minut 16. Javier Arrieta Martínez, com era d'esperar, va aconseguir marcar-lo, fent pujar el 1 - 1 que empatava un partit molt renyit.
  • 103 Minuto 75 (Gol por la derecha): L'afició local es va animar quan Víctor Cerver va guanyar la partida al porter rival amb una rematada després d'una centrada des de la dreta, que permetia als locals de reduir diferències: 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 205 Minuto 51 (Ocasión evento especial imprevisible pase largo (pases)): Una passada increïble de José María Ruiz Arenzana de molinas va travessar tot el camp i va anar a parar als peus de Javier Arrieta Martínez al minut 51 però la jugada va fallar per molt poquet...quina toia de jugador!
  • 242 Minuto 59 (Ocasión de contra por la izquierda): El molinas va tenir una gran oportunitat de marcar gràcies a un contraatac per l'esquerra al minut 59, però en Felipe Carlos Narvaez Campos va xutar massa creuat i la pilota va acabar a fora de banda.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 26 (Tirita): Al minut 26 de partit, el jugador 施 (Shi) 民鸿 (Minhong) de molinas es va lesionar lleugerament però va poder continuar.

campeolones

Goles Goles

  • 173 Minuto 12 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Valery Hryshanovicz va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 171 Minuto 24 (Gol por el centro): La defensa local va aconseguir aturar l'atac dels visitants, però el refús va anar a parar a en Tuomo Sakkinen que va driblar fàcilment al porter i tranquil·lament va xutar per fer pujar el 1 - 2 per a campeolones.
  • 183 Minuto 27 (Gol por la derecha): David Marchena va augmentar l'avantatge visitant amb una volea meravellosa des de la dreta. El marcador va posar-se 1 - 3 per als visitants.

Ocasiones Ocasiones

  • 283 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): Valery Hryshanovicz de campeolones va rebre una gran passada des de la dreta, va aconseguir driblar el porter al minut 13 i va empènyer la pilota cap a la xarxa, però un defensa va impedir el gol creuant-se al moment precís.
  • 282 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): Al minut 58, el campeolones va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Roland-Axel Hallerbach s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.
  • 235 Minuto 71 (Ocasión evento especial experiencia intercepción pase): Una jugada intel·ligent, pròpia d'un jugador amb la seva experiència, va permetre a Roland-Axel Hallerbach de disposar d'una bona ocasió, però el seu xut va sortir fregant el pal.
  • 281 Minuto 73 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Valery Hryshanovicz. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 092 Minuto 60 (Lesión grave): De sobte es va sentir una gran cridòria. En José Malpica Campos, jugador de campeolones, va caure com un sac de patates per culpa del cop que li donà un rival al minut 60. Cătălin Moga, mentre saltava al camp, es mostrà visiblement preocupat per l'estat del seu company.