Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

RCA Salón (1420961) - U.D. Castelldefels Playa (438765) » 413296763: T39/J4/VI

Liga 413296763 Información oficial sobre el partido 413296763 en Hattrick

16.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / VI.182 (14500)

incal f.c. Alineación oficial del equipo 'incal f.c.' en el partido 3 - 1 U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido
0 - 1 Miguel Celis (29')
Filipe Belchior (33') 1 - 1
Tayfun Çuvaş (77') 2 - 1
António Catarino Matos (83') 3 - 1
incal f.c. Alineación oficial del equipo 'incal f.c.' en el partido 3 - 1 U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
incal f.c. Alineación oficial del equipo 'incal f.c.' en el partido 3 - 2 U.D. Castelldefels Playa Alineación oficial del equipo 'U.D. Castelldefels Playa' en el partido
Tiene un resultado normal 3.09Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.52Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,3 % 4,0 % 18,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

incal f.c.

Goles Goles

  • 107 Minuto 33 (Gol evento especial tiro lejano (bp. o anot)): Filipe Belchior semblava que estava massa lluny de la línia de gol quan va encertar un magnífic globus per a incal. Qui ho havia de dir! 1 - 1.
  • 185 Minuto 77 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del incal van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Tayfun Çuvaş va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 2 - 1 pujava al marcador.
  • 134 Minuto 83 (Gol de penalti): L'àrbitre va pitar una penal a favor de incal al minut 83, que va llançar ajustat al pal en António Catarino Matos. 3 - 1 pels locals.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 14 (Ocasión por el centro): Déu meu! Quina errada d'en Antero Ferreira! Quan tothom ja cantava el gol que suposava l'avantatge local, la pilota li va passar entre les cames quan estava sobre la línia de gol. La cara de tonto que li va quedar contrastava amb la d'espant del porter.
  • 221 Minuto 23 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Tayfun Çuvaş va estar a punt d'acabar en gol al minut 23, però el porter visitant Valtteri Simpura va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 36 (Ocasión por la derecha): Al minut 36 es va veure una gran oportunitat per a incal per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Necmettin Hilal, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): incal va estar a punt de posar-se per davant al minut 70 però Antero Ferreira va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.
  • 232 Minuto 86 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Valtteri Simpura al minut 86 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Necmettin Hilal va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 39 (Lesión): Filipe Belchior va sortir coix del terreny de joc, substituït per Cristian Musat. L'entrada del rival va ser de jutjat de guàrdia.

U.D. Castelldefels Playa

Goles Goles

  • 119 Minuto 29 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): Nicolas Colas va treure un córner llarg cap al segon pal que en Miguel Celis, un gran especialista del joc aeri, va rematar de cap per a aconseguir el 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 58 (Ocasión por la izquierda): El petit grup d'aficionats del Castelldefels que s'havien desplaçat per veure l'equip van desesperar-se amb en Eduardo Gebali, que va relliscar quan havia controlat una pilota a la punta esquerra de l'atac que el deixava amb bones opcions de marcar.
  • 241 Minuto 71 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de Castelldefels, l'equip va recuperar la pilota al minut 71 i va contraatacar. En Javier Iriso va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Enrique Rajoy de Castelldefels la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 80 (Lesión leve): Castelldefels va fer una substitució al minut 80. Javier Iriso va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Jorge Rivas Barón.