Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Perillo guey (1455827) - Los Albertouscas (436889) » 413296177: T39/J10/VI

Liga 413296177 Información oficial sobre el partido 413296177 en Hattrick

30.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VI.171 (14489)

Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Futbol Class' en el partido 1 - 0 Los cagalderos Alineación oficial del equipo 'Los cagalderos' en el partido
Stanisław Maliborski (82') 1 - 0
Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Futbol Class' en el partido 1 - 0 Los cagalderos Alineación oficial del equipo 'Los cagalderos' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
Futbol Class Alineación oficial del equipo 'Futbol Class' en el partido 1 - 4 Los cagalderos Alineación oficial del equipo 'Los cagalderos' en el partido
Tiene un resultado normal 0.56Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 3.76Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Es un cenizo
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
2,2 % 0,1 % 97,7 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un resultado poco probable (4)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Futbol Class

Goles Goles

  • 122 Minuto 82 (Gol por la izquierda): Una espectacular jugada per la banda esquerra va permetre a Stanisław Maliborski de Fc class aconseguir un gol al minut 82 que posava per davant els locals: 1 - 0.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 35 (Ocasión de contra por la izquierda): Fc class van tenir l'oportunitat de marcar en un contraatac al minut 35, però el xut de Wajdi Chiboub des de l'esquerra va sortir desviat.

Lesiones Lesiones

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 28 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Paul Persson que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.

Los cagalderos

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 29 (Ocasión por la izquierda): Rafael Angosto, fent una bona progressió per la banda esquerra, va decidir provar sort amb un fort xut des de la frontal de l'àrea al minut 29 però la pilota va sortir lleugerament desviada.
  • 273 Minuto 58 (Ocasión por la derecha): cagalderos va tenir l'oportunitat de desfer l'empat gràcies a la pujada del lateral per banda dreta que va crear desequilibri a la defensa, però el porter local Santiago Benítez va desviar el xut final de Dragoş Vlădău després d'una sèrie de rebots i molta confusió.
  • 273 Minuto 65 (Ocasión por la derecha): En Cristino Cervello va lluitar una pilota amb un rival, escorat a la banda dreta. Se les va manegar per endur-se-la, però quan va voler entrar a l'àrea dos rivals se li van plantar davant, i va decidir temporitzar, retrocedint la pilota fins al central.
  • 272 Minuto 73 (Ocasión por la izquierda): Es duien 73 minuts de partit jugats quan Dragoş Vlădău va estar a punt de posar per davant a cagalderos amb un xut precedit d'un túnel al defensor dret, però una gran intervenció amb el peu de Santiago Benítez va impedir un gol cantat.
  • 261 Minuto 85 (Ocasión por el centro): Davant d'un atac visitant, l'entrenador local va tirar una pilota al terreny de joc per aturar la jugada, però l'àrbitre va deixar seguir el joc. Tot i així, en Próspero Gorostola va rematar amb l'empenya exterior desviat.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 38 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Prudenci Ramentol.
  • 511 Minuto 86 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Próspero Gorostola de cagalderos es va guanyar la targeta groga merescudament.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 2 (Lesión leve): Anton Adamov de cagalderos va abandonar el terreny de joc després de 2 minuts, a causa d'un fort cop al turmell. Alonso Talvas va entrar en el seu lloc.