Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

ochocuartos c. f. (438373) - Cuando crees que me ves... (1436823) » 413295882: T39/J6/VI

Liga 413295882 Información oficial sobre el partido 413295882 en Hattrick

02.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 6 / VI.166 (14484)

ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido 2 - 0 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
Iker Vázquez (76') 1 - 0
Diego Utrera (77') 2 - 0
ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido 2 - 0 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
ochocuartos c. f. Alineación oficial del equipo 'ochocuartos c. f.' en el partido 2 - 0 Atlético Mallorca Alineación oficial del equipo 'Atlético Mallorca' en el partido
Tiene un resultado normal 1.64Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.12Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un resultado normal
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,4 % 0,1 % 0,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador normal (0)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

ochocuartos c. f.

Goles Goles

  • 185 Minuto 76 (Gol de tiro libre indirecto): En una falta directa prop del córner, els jugadors del ochocuartos van decidir no llençar-la directa a porteria, sinó que van idear una jugada d'estratègia en la qual en Iker Vázquez va quedar absolutament sol, gràcies a la maniobra de distracció dels seus companys. El 1 - 0 pujava al marcador.
  • 131 Minuto 77 (Gol por el centro): Després d'un fort xut, el refús del porter visitant va deixar una pilota enverinada a la frontal de l'àrea que Diego Utrera va aprofitar per marcar el 2 - 0 a plaer.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 37 (Ocasión por el centro): En Joaquín Vidaurre va marxar de dos marcadors centrals amb més coratge que tècnica, però va finalitzar l'acció xutant tan desviat que fins i tot algun aficionat de ochocuartos se li va escapar el riure, tot i que significava perdre una bona oportunitat de posar-se per davant al marcador.
  • 222 Minuto 70 (Ocasión por la izquierda): Una bona sortida aèria del porter visitant al minut 70 per blocar una centrada d'en Alejandro Casaprín va ser el trist final a una bonica jugada per banda esquerra de ochocuartos.
  • 233 Minuto 80 (Ocasión por la derecha): Un error greu en el control del jugador local Alejandro Casaprín va aixafar la guitarra als seus aficionats que veien la pilota a la xarxa després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 34 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Manuel Estalrich.

Lesiones Lesiones

  • 095 Minuto 41 (Lesión): El jugador de ochocuartos Demetrio Ramazzotto va caure lesionat i va necessitar ajuda per sortir del terreny de joc. Diego Erles va entrar en el seu lloc.

Atlético Mallorca

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 22 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van estar a punt de marcar en un contraatac al minut 22, però Mariano Pérez va xutar desviat tot i tenir bon angle de tir des de l'esquerra de l'atac.
  • 241 Minuto 38 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Atlético va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Mariano Pérez, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 39 (Ocasión por el centro): Per ben poc l'equip visitant no agafa avantatge amb una jugada pel centre que va acabar amb un xut de Dolf Hartkamp que va botar davant del porter, però que aquest va saber blocar sense gaires problemes.
  • 242 Minuto 71 (Ocasión de contra por la izquierda): Atlético van sortir al contraatac al minut 71, però Matei Rusu va xutar fluix a les mans del porter des del flanc esquerre de l'atac.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 40 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Mariano Pérez de Atlético va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.