Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Sempiterno F.C. (492802) - Basconia F.C (775136) » 41329434: T14/J13/X

Liga 41329434 Información oficial sobre el partido 41329434 en Hattrick

20.08.2005 14:10:00
Liga: Temporada 14 / Jornada 13 / X.410 (96493)

camelfc Alineación oficial del equipo 'camelfc' en el partido 2 - 2 Arsehole Punnishers Alineación oficial del equipo 'Arsehole Punnishers' en el partido
Nicolás Sanxenxo (8') 1 - 0
1 - 1 Gilberto Gavara (22')
1 - 2 Alejandro Báscones (49')
Ricardo Ferreiro (63') 2 - 2
camelfc Alineación oficial del equipo 'camelfc' en el partido 2 - 2 Arsehole Punnishers Alineación oficial del equipo 'Arsehole Punnishers' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mítico (17))
camelfc Alineación oficial del equipo 'camelfc' en el partido 0 - 5 Arsehole Punnishers Alineación oficial del equipo 'Arsehole Punnishers' en el partido
Tiene suerte 0.26Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.66Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene bastante mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
0,3 % 0,1 % 99,6 %
 
EJEÓMETRO:
El partido es un EJEA (5)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

camelfc

Goles Goles

  • 137 Minuto 8 (Gol evento especial extremo + rematador): Ricardo Ferreiro va efectuar una centrada mil·limètrica des de la seva banda al minut 8 de joc. Nicolás Sanxenxo es va elevar per sobre els rivals i va connectar una rematada de cap impressionant que va significar el 1 - 0. El gol va quedar gravat a la retina de molts aficionats durant una bona temporada.
  • 105 Minuto 63 (Gol evento especial imprevisible pase largo (pases)): Al minut 63, Xavián Vaz va sorprendre els rivals i els seus propis companys, amb una passada llarga cap a Ricardo Ferreiro, que es va anticipar al porter i va anotar amb la puntera el 2 - 2.

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 32 (Ocasión por la derecha): camelfc va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Nicolás Sanxenxo en un 1 contra 1 amb el porter Antonio Simal, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 3 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Xavián Vaz de camelfc va rebre una targeta groga després d'una dura entrada.
  • 514 Minuto 50 (Tarjeta roja directa): Al minut 50, Javier Pablo Mascó de camelfc va donar un cop de cap a un rival. Després de consultar l'assistent, el col·legiat va treure-li la vermella directa. Els jugadors van arraïmar-se al voltant del jugador estès al terra, queixant-se de la comèdia que estava fent.
  • 510 Minuto 83 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Alejandro Ponce de camelfc la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.

Arsehole Punnishers

Goles Goles

  • 162 Minuto 22 (Gol por la izquierda): L'afició local va emmudir al minut 22, quan Gilberto Gavara va rematar amb un xut sorpresa amb molta picardia després d'una bona jugada d'equip per l'esquerra, i va empatar el partit a 1 - 1.
  • 173 Minuto 49 (Gol por la derecha): Al minut 49 els visitants, aprofitant les facilitats defensives per la banda dreta, van aconseguir el 1 - 2, gràcies a una bona internada de Alejandro Báscones que, encara que va relliscar dins l'àrea, va poder superar el porter amb un xut creuat.

Ocasiones Ocasiones

  • 261 Minuto 9 (Ocasión por el centro): Els visitants quasi aconsegueixen el gol de l'empat al 9 després d'una gran combinació pel centre, però al moment de definir Alejandro Báscones va fer un xut de canari, sense problemes per al porter.
  • 273 Minuto 26 (Ocasión por la derecha): Ramón de Pablos de Punnishers, va estar a punt de posar els visitants pel davant al minut 26, quan es va endur una pilota dividida a la punta dreta de l'atac, però el seu xut, massa creuat, va sortir fora etzibant un jugador despistat que escalfava al costat del banderí de córner!
  • 241 Minuto 40 (Ocasión de contra por el centro): La defensa de Punnishers va iniciar un contraatac amb una passada llarga cap a Vicenç Asensi, que va driblar l'últim defensor, va esquivar el porter amb una finta, però es va quedar sense angle i el seu xut va anar al pal.
  • 271 Minuto 86 (Ocasión por el centro): Punnishers va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 86, quan Pablo Unda va quedar-se sol davant el porter Roberto Torres, però aquest va poder aturar el xut.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 31 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Luís Secretário de Punnishers es va emportar una amonestació al minut 31 per provocar un rival.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 61 (Lesión leve): Després de 61 minuts jugats, Alejandro Báscones es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Pepe Serra.
  • 090 Minuto 84 (Tirita): Al minut 84 de partit, el jugador Luís Secretário de Punnishers es va lesionar lleugerament però va poder continuar.
  • 091 Minuto 85 (Lesión leve): Després de 85 minuts jugats, Vicenç Giménez es va haver de retirar del terreny de joc a causa d'unes molèsties al genoll. Al seu lloc va sortir Manuel Villalobos.