Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Badajoz club deportivo (991710) - Valareña (1432836) » 413293386: T39/J12/VI

Liga 413293386 Información oficial sobre el partido 413293386 en Hattrick

13.04.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 12 / VI.121 (14439)

F.C.BARÇARNAU Alineación oficial del equipo 'F.C.BARÇARNAU' en el partido 3 - 3 Pankitico Alineación oficial del equipo 'Pankitico' en el partido
0 - 1 Pedro Ruiz Álvarez (26')
Emil Sørnes (32') 1 - 1
1 - 2 Pedro Humeres (39')
Emengardo Galante (73') 2 - 2
2 - 3 Marek Migdał (77')
Mathieu Benard (82') 3 - 3
F.C.BARÇARNAU Alineación oficial del equipo 'F.C.BARÇARNAU' en el partido 3 - 3 Pankitico Alineación oficial del equipo 'Pankitico' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
F.C.BARÇARNAU Alineación oficial del equipo 'F.C.BARÇARNAU' en el partido 4 - 2 Pankitico Alineación oficial del equipo 'Pankitico' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 4.13Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.01Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
77,9 % 3,7 % 18,4 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene ciertas diferencias (2)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

F.C.BARÇARNAU

Goles Goles

  • 138 Minuto 32 (Gol evento especial extremo + rematador): En Romain Lantz va arribar a línia de fons i va fer una excel·lent centrada al punt de penal on Emil Sørnes la va rematar amb una volea al primer pal, posant així el 1 - 1 al marcador.
  • 112 Minuto 73 (Gol por la izquierda): Al minut 73, Emengardo Galante va interceptar una passada i entrant per l'esquerra va empatar: 2 - 2.
  • 185 Minuto 82 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 82 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de F.C.BARÇARNAU. A fi d'aconseguir el 3 - 3, van tocar-la en curt per tal que Mathieu Benard xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 8 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Marko Omsewitz va estar a punt d'acabar en gol al minut 8, però el porter visitant Alberto Castellarnau va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 223 Minuto 9 (Ocasión por la derecha): Un xut des de la dreta que anava a gol d'en Anders Eriksson va agafar desprevingut a un company que estava a la trajectòria de la pilota i es va endur una forta pilotada a les seves parts més íntimes.
  • 223 Minuto 13 (Ocasión por la derecha): F.C.BARÇARNAU va trenar una magnífica jugada per la dreta que va deixar Emengardo Galante en un 1 contra 1 amb el porter Alberto Castellarnau, que amb molta sang freda va aguantar-lo fins que li va robar la pilota.
  • 212 Minuto 40 (Ocasión por la izquierda): En Emil Sørnes va tenir l'ocasió d'empatar el partit al minut 40, però va fallar estrepitosament. Un aficionat de les terres de l'Ebre va esclatar: "Bons collons, este noi no mos fotrà un gol en tota la temporada, és més dolent que la carn de gos!".
  • 212 Minuto 66 (Ocasión por la izquierda): Els aficionats locals estaven quasi cantant el gol quan en Ab Nellen va rebre una passada des de l'esquerra que el va deixar en situació d'u contra u amb el porter. Se'l va regatejar però quan va voler empènyer la pilota a la porteria va relliscar i la pilota va sortir fora.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 31 (Tirita): Passats 31 minuts de joc, en Egoitz Larizgoitia de F.C.BARÇARNAU va patir una lleugera lesió. La intervenció del massatgista li va permetre continuar el partit.

Eventos clima Eventos clima

  • 305 Minuto 78 (Evento clima: lluvia, K.O. rápido): En Anders Eriksson va relliscar quan iniciava una jugada, no estava acostumat a jugar sota la pluja i afectava a la seva rapidesa.

Pankitico

Goles Goles

  • 173 Minuto 26 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Pedro Ruiz Álvarez va poder marcar tot sol el 0 - 1.
  • 173 Minuto 39 (Gol por la derecha): Una pilotada llarga des de la defensa a la punta dreta de l'atac va significar l'inici del gol que posava per davant els visitants. En Pedro Humeres va controlar la pilota i va anar cara a barraca per marcar el 1 - 2.
  • 171 Minuto 77 (Gol por el centro): En Marek Migdał donava l'avantatge pel seu equip al driblar amb el cos a un rival i marcar des de la frontal. Al minut 77 el marcador reflectia el 2 - 3.

Ocasiones Ocasiones

  • 289 Minuto 60 (Ocasión evento especial): Pedro Ruiz Álvarez va voler fer ús de la seva velocitat amb una autopassada al minut 60, però no s'esperava que en Ab Nellen, encara més ràpid que ell, li recuperés el terreny perdut i s'endugués la pilota.
  • 282 Minuto 62 (Ocasión por la izquierda): Al minut 62, el Pankitico va estar a prop d'augmentar el marcador després que en Lauro da Pastoriza s'escapés per l'esquerra. Afortunadament per l'afició local, el porter va fer bé la seva feina.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 41 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Les entrades per darrere són sancionades amb targeta groga, i és el que va fer l'àrbitre amb en Anastacio Caldes.