Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Fragata. (1367541) - Ezkio KE (307772) » 413291048: T39/J3/VI

Liga 413291048 Información oficial sobre el partido 413291048 en Hattrick

09.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VI.80 (14398)

C.S.Fragata Alineación oficial del equipo 'C.S.Fragata' en el partido 2 - 1 Pracatum Alineación oficial del equipo 'Pracatum' en el partido
0 - 1 Samir Henao (76')
Alessandro Formidero (85') 1 - 1
Gustaw Gryko (88') 2 - 1
C.S.Fragata Alineación oficial del equipo 'C.S.Fragata' en el partido 2 - 1 Pracatum Alineación oficial del equipo 'Pracatum' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
C.S.Fragata Alineación oficial del equipo 'C.S.Fragata' en el partido 4 - 0 Pracatum Alineación oficial del equipo 'Pracatum' en el partido
Tiene mala suerte 4.46Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.19Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
99,8 % 0,0 % 0,2 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

C.S.Fragata

Goles Goles

  • 114 Minuto 85 (Gol de penalti): Després de 85 minuts jugats, el col·legiat va acabar concedint un penal al C.S.Fragata, molt protestat, ja que els jugadors de l'altre equip acusaven Alessandro Formidero de tirar-se a la piscina. Ell mateix, sense fer-ne cas, va transformar la pena màxima en l'empat a 1. El públic estava boig d'alegria!
  • 123 Minuto 88 (Gol por la derecha): El jugador Gustaw Gryko de C.S.Fragata, després de 88 minuts, va donar a l'equip local un avantatge de 2 - 1 després d'una jugada col·lectiva per la dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): En Lucio Vigorito del C.S.Fragata ho seguia intentant pel mig, però la defensa visitant va aconseguir aturar totes les seves ocasions de gol. Mentrestant, l'entrenador es desesperava a la banqueta local.
  • 241 Minuto 17 (Ocasión de contra por el centro): Fruit dels bons moviments defensius de C.S.Fragata, l'equip va recuperar la pilota al minut 17 i va contraatacar. En Lucio Vigorito va desmarcar-se pel centre però la passada que li van fer no la va saber controlar.
  • 221 Minuto 24 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Gustaw Gryko va estar a punt d'acabar en gol al minut 24, però el porter visitant Noel Andersson va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 34 (Ocasión por la izquierda): En Benjamin Corneloup va controlar una pilota a la punta esquerra de l'atac de tal manera que ja va deixar enrere el defensor i entrar a l'àrea, però l'àrbitre assistent va assenyalar un fora de joc inexistent.
  • 223 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Al minut 56 es va veure una gran oportunitat per a C.S.Fragata per agafar avantatge, ja que un centre amb molta rosca des de la dreta va ser rematat amb la mà per Rolf Saffer, però tot i així el porter va reaccionar bé i va enviar la pilota a córner.
  • 285 Minuto 74 (Ocasión de tiro libre indirecto): Una falta a favor de C.S.Fragata a l'esquerra de l'atac va ser centrada al punt de penal. Segons abans, la defensa va sortir corrents cap al mig del camp en grup per deixar en fora de joc als rivals. Per això, tot i que en Manel Quijanopeinado va rematar prou bé, la jugada ja estava invalidada.

Pracatum

Goles Goles

  • 172 Minuto 76 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Pracatum va ser finalitzada des de l'esquerra per Samir Henao al minut 76. Els visitants es posaven per davant del marcador: 0 - 1.

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 16 (Ocasión por el centro): Al minut 16 de partit, Cuono Criscì quasi posa per davant el seu equip però la seva mitja tisora va sortir desviada.
  • 273 Minuto 37 (Ocasión por la derecha): Antoine Wacker va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Rafa Peix, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 281 Minuto 77 (Ocasión por el centro): Al minut 77 de partit, Gennaro Vendramin va estar a punt de fer pujar un gol més al marcador quan va xutar just des de fora l'àrea, però la pilota va sortir pel damunt del travesser.