Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Crivillen FC (777449) - es Pla de Na Tesa (773474) » 413289375: T39/J4/VI

Liga 413289375 Información oficial sobre el partido 413289375 en Hattrick

16.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 4 / VI.50 (14368)

Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido 2 - 2 Poble Nou FC Alineación oficial del equipo 'Poble Nou FC' en el partido
Tapio Auramo (29') 1 - 0
1 - 1 Pepijn Verlee (53')
1 - 2 Giacomo Loucoumis (83')
Tommy Mamprin (86') 2 - 2
Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido 2 - 2 Poble Nou FC Alineación oficial del equipo 'Poble Nou FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Crivillen FC Alineación oficial del equipo 'Crivillen FC' en el partido 0 - 1 Poble Nou FC Alineación oficial del equipo 'Poble Nou FC' en el partido
Tiene suerte 0.25Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 1.27Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
3,8 % 0,1 % 96,0 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Crivillen FC

Goles Goles

  • 142 Minuto 29 (Gol de contra por la izquierda): En Tapio Auramo va simular una falta a la banda esquerra del seu atac però l'àrbitre no va picar. Mentre es queixava del turmell el seus companys van recuperar la pilota i, per art de màgia, es va posar de peu per rebre la pilota i marcar a plaer el 1 - 0. Per dissimular, a la celebració es va doldre un altre cop del turmell...
  • 141 Minuto 86 (Gol de contra por el centro): Tommy Mamprin va demostrar perquè fa por en els contraatacs quan va aconseguir rematar una ràpida jugada duta a terme perfectament pel seu equip, Crivillen, al minut 86. El marcador va canviar a 2 - 2.

Poble Nou FC

Goles Goles

  • 161 Minuto 53 (Gol por el centro): Als 53 minuts de partit, Pepijn Verlee de Poble va anotar després d'aprofitar un forat entre la defensa local xutant fort i col·locat. El marcador s'igualava: 1 - 1.
  • 119 Minuto 83 (Gol evento especial córner rematado por cabeceador): En Giancarlo Maset sabia perfectament el que es feia quan, en treure el córner, va anar a buscar el cap d'en Giacomo Loucoumis que, efectivament, va fer pujar el 1 - 2!

Ocasiones Ocasiones

  • 272 Minuto 5 (Ocasión por la izquierda): Javier Santelices va marcar al minut 5 quan es va anticipar al porter rival després d'una passada des de l'esquerra, però el VAR va anul·lar el gol per fora de joc.
  • 285 Minuto 25 (Ocasión de tiro libre indirecto): Els jugadors del Poble van tocar en curt un tir lliure indirecte xiulat a conseqüència d'una cessió al porter. L'encarregat de xutar a porteria, en Tiberio Devecchi, es pensava que l'havia de deixar passar entre les cames perquè un altre xutés, però no hi havia ningú darrere seu. L'entrenador el va esbroncar per no saber-se l'estratègia, i ell es va defensar dient que el dia que ho van assajar estava al gimnàs fent treball de musculació.
  • 273 Minuto 56 (Ocasión por la derecha): Javier Santelices va crear una jugada d'autèntic perill per la banda dreta i es va esmunyir de la defensa per quedar-se sol davant de Tino Kjær, però aquest va aconseguir salvar pels pèls la situació.
  • 274 Minuto 76 (Ocasión de penalti): Un central local, al voler rebutjar una pilota aèria va etzibar un cop de colze a en Giancarlo Maset que el va deixar atordit. L'àrbitre, va assenyalar penal sense pensar-s'ho. Sense estar completament recuperat va voler tirar el penal i, encara marejat, va tirar la pilota fora.
  • 281 Minuto 85 (Ocasión por el centro): L'equip visitant va estar a punt d'incrementar el seu marcador per mitjà de Francisco Guaso després de 85 minuts, amb un xut molt ben col·locat, però finalment el porter Tino Kjær va poder desviar-lo a córner.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 33 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Giacomo Loucoumis de Poble amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.