Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Actualización en curso. 1 proceso en marcha (más detalles)

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Castell de Cabres C.F (991521) - MT (secció futbol) (487175) » 413288638: T39/J3/VI

Liga 413288638 Información oficial sobre el partido 413288638 en Hattrick

09.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 3 / VI.37 (14355)

Castell de Cabres C.F Alineación oficial del equipo 'Castell de Cabres C.F' en el partido 0 - 0 MT (secció futbol) Alineación oficial del equipo 'MT (secció futbol)' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Utópico (19))
Castell de Cabres C.F Alineación oficial del equipo 'Castell de Cabres C.F' en el partido 1 - 2 MT (secció futbol) Alineación oficial del equipo 'MT (secció futbol)' en el partido
Tiene un poco de mala suerte 0.61Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 2.04Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
8,1 % 0,4 % 91,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Castell de Cabres C.F

Ocasiones Ocasiones

  • 221 Minuto 9 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Miguel Bueu va estar a punt d'acabar en gol al minut 9, però el porter visitant Patrizio La Delfa va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 222 Minuto 44 (Ocasión por la izquierda): Castell va estar a punt de posar-se per davant al minut 44 però Marcos Dintén va fallar una ocasió clamorosa de gol quan es trobava sol davant del porter gràcies a una passada precisa des de l'esquerra.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 56 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 56, Mauro Filomena López de Castell va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

MT (secció futbol)

Ocasiones Ocasiones

  • 271 Minuto 7 (Ocasión por el centro): (secció va tenir diverses oportunitats de gol, especialment la del minut 7, quan Faustino Berendique va quedar-se sol davant el porter Enrique Piñero, però aquest va poder aturar el xut.
  • 243 Minuto 10 (Ocasión de contra por la derecha): Egeo Tassani va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de (secció que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.
  • 271 Minuto 44 (Ocasión por el centro): Ignacio Hernández va estar a punt de posar els visitants per davant al minut 44, quan va quedar-se sol a 10 metres de la porteria, però Enrique Piñero va aconseguir desviar el seu xut a córner.
  • 274 Minuto 70 (Ocasión de penalti): Al minut 70 de partit, Ignacio Hernández de (secció va fallar un penal. Posteriorment va afirmar que "els focus l'havien enlluernat".

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 43 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va sancionar en Arif Zainuri de (secció amb targeta groga per clavar-li els tacs a un rival al panxell.
  • 511 Minuto 52 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Al minut 52, Peter Oskarsson de (secció va caure espectacularment pels voltants de l'àrea. L'àrbitre, però, li mostrà la targeta groga interpretant que el jugador s'havia llançat a la piscina descaradament.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 43 (Tirita): Hi hagué un gran rebombori a les grades, al minut 43 de partit, quan un jugador de (secció, en Tanguy Simon, va caure al terra en mala posició. De seguida, però, va refusar el gest de canvi que li feia l'entrenador i s'incorporà amb els companys.

Eventos clima Eventos clima

  • 301 Minuto 37 (Evento clima: lluvia, K.O. técnico): Tanta pluja va afectar el rendiment de Izet Čolo que estava més pendent de no trepitjar els tolls d'aigua que de la pilota.