Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Jalkapallo (1462354) - Red Thousand F.C. (772838) » 413287828: T39/J9/VI

Liga 413287828 Información oficial sobre el partido 413287828 en Hattrick

23.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 9 / VI.22 (14340)

Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 0 - 1 Ingobernables FC Alineación oficial del equipo 'Ingobernables FC' en el partido
0 - 1 Viktor Berresheim (34')
Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 0 - 1 Ingobernables FC Alineación oficial del equipo 'Ingobernables FC' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Divino (20))
Jalkapallo Alineación oficial del equipo 'Jalkapallo' en el partido 2 - 0 Ingobernables FC Alineación oficial del equipo 'Ingobernables FC' en el partido
Tiene mala suerte 1.65Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.36Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
95,4 % 0,2 % 4,5 %
 
EJEÓMETRO:
El partido tiene un marcador algo improbable (3)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Jalkapallo

Ocasiones Ocasiones

  • 223 Minuto 15 (Ocasión por la derecha): Al minut 15, Ralf-Arno Linstow arrencà un sonor "Uiiiiii" de la seva afició, quan va estar a punt d'avançar l'equip local amb un xut des de la dreta molt precís que es va estavellar a l'escaire dret de la porteria visitant.
  • 222 Minuto 20 (Ocasión por la izquierda): Jalkapallo va tenir una magnífica oportunitat d'avançar-se al marcador quan Ignacio Rollán va rematar des de l'esquerra, però el seu xut el va poder aturar el porter Henryk Chodań.
  • 221 Minuto 25 (Ocasión por el centro): La jugada pel mig de Leopoldo Irixoa va estar a punt d'acabar en gol al minut 25, però el porter visitant Henryk Chodań va llançar-se als peus del davanter, en el que molts van pensar que era un penal com una casa de pagès.
  • 211 Minuto 64 (Ocasión por el centro): Una bona jugada de Ralf-Arno Linstow hauria d'haver estat gol al minut 64 si no hagués estat per la actuació destacada de la defensa central visitant.

Tarjetas Tarjetas

  • 510 Minuto 22 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): L'àrbitre va mostrar a Leopoldo Irixoa de Jalkapallo la targeta groga després d'una entrada molt forta per darrere.
  • 510 Minuto 85 (Tarjeta amarilla (Agresividad)): Al minut 85, Jorge Hesler de Jalkapallo va rebre una targeta groga per una entrada molt lletja sense pilota.

Ingobernables FC

Goles Goles

  • 185 Minuto 34 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 34 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de Ingobernables. A fi d'aconseguir el 0 - 1, van tocar-la en curt per tal que Viktor Berresheim xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.

Ocasiones Ocasiones

  • 243 Minuto 21 (Ocasión de contra por la derecha): Ingobernables van sortir al contraatac amb encert al minut 21, però Leon Neurath no va aconseguir marcar tot i estar tot sol a la punta dreta de l'atac.
  • 286 Minuto 26 (Ocasión de tiro libre indirecto de contra): Quan passaven pocs segons del minut 26, un contraatac del Ingobernables no va poder concloure's degut a l'acció antireglamentària d'un defensor rival. La falta, massa llunyana per llençar-la directament, va ser centrada per en Alin Carabulea perpendicularment a la porteria, cosa que va facilitar la feina dels defenses, que van rebutjar el perill sense massa problemes.
  • 243 Minuto 65 (Ocasión de contra por la derecha): Tots els jugadors del Ingobernables sabien que si recuperaven la pilota, la podien enviar a en Viktor Berresheim, perquè sempre sortia ràpid al contraatac per la dreta. Una bona mostra d'això es va veure al minut 65 però la rematada final no va ser digne d'un jugador de la seva categoria.
  • 243 Minuto 80 (Ocasión de contra por la derecha): Ebad Samani va trobar-se sol a la banda dreta després d'un contraatac de Ingobernables que va agafar els rivals per sorpresa. Va encarar la porteria i va deixar anar un fort xut, però el porter va tapar bé el primer pal i va desviar la pilota.

Lesiones Lesiones

  • 090 Minuto 86 (Tirita): Era el minut 86 quan després d'una dura entrada, el jugador Leon Neurath de Ingobernables s'agotzonà dolent-se del turmell, però es va negar a deixar el terreny de joc.