Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

Piringalla apocaleitors (988910) - Bulls City (779477) » 413287154: T39/J10/VI

Liga 413287154 Información oficial sobre el partido 413287154 en Hattrick

30.03.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 10 / VI.10 (14328)

Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido 2 - 4 Bulls City Alineación oficial del equipo 'Bulls City' en el partido
Wespezjan Machniak (21') 1 - 0
1 - 1 Alexandre Raffier (32')
1 - 2 Alexandre Raffier (54')
Florică Toader (59') 2 - 2
2 - 3 Carlos Alberte Laciana (66')
2 - 4 Alexandre Raffier (68')
Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido 2 - 4 Bulls City Alineación oficial del equipo 'Bulls City' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Titánico (15))
Piringalla apocaleitors Alineación oficial del equipo 'Piringalla apocaleitors' en el partido 2 - 5 Bulls City Alineación oficial del equipo 'Bulls City' en el partido
Tiene un resultado normal 1.72Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 4.60Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene un poco de mala suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
12,1 % 1,0 % 86,9 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

Piringalla apocaleitors

Goles Goles

  • 185 Minuto 21 (Gol de tiro libre indirecto): Al minut 21 l'àrbitre va assenyalar joc perillós del defensa sobre el davanter de apocaleitors. A fi d'aconseguir el 1 - 0, van tocar-la en curt per tal que Wespezjan Machniak xutés amb potència la pilota, que va entrar a porteria com un míssil terra-aire.
  • 112 Minuto 59 (Gol por la izquierda): apocaleitors equilibrava la balança al minut 59. En Florică Toader, veient metres per endavant, s'escapolí com una llebre per l'esquerra. L'esbufegada va valer la pena ja que va deixar el marcador 2 a 2 i el seu equip amb opcions de guanyar.

Ocasiones Ocasiones

  • 232 Minuto 24 (Ocasión por la izquierda): Una fantàstica aturada de Jesús Enrique Qasim al minut 24 va evitar que els locals ampliessin l'avantatge quan Florică Toader va fer un impressionant xut des de l'esquerra de la frontal de l'àrea gran.

Lesiones Lesiones

Bulls City

Goles Goles

  • 163 Minuto 32 (Gol por la derecha): Una brillant jugada dels visitants per la banda dreta va finalitzar en el gol de l'empat al minut 32. L'anotador per Bulls va ser Alexandre Raffier, que així va deixar el marcador en 1 - 1.
  • 172 Minuto 54 (Gol por la izquierda): Una jugada col·lectiva de tot l'equip de Bulls va ser finalitzada des de l'esquerra per Alexandre Raffier al minut 54. Els visitants es posaven per davant del marcador: 1 - 2.
  • 173 Minuto 66 (Gol por la derecha): Molts conceptes tàctics ofensius es van veure en el gol que posava per davant als visitants: Una creació d'espai lliure a la banda passiva de l'atac produït per un desmarcatge de ruptura i un canvi d'orientació. Gràcies a això, el desajust a l'esquerra de la defensa va ser monumental i en Carlos Alberte Laciana va poder marcar tot sol el 2 - 3.
  • 185 Minuto 68 (Gol de tiro libre indirecto): L'entrenador va manar fer una jugada d'estratègia que havien preparat insistentment durant les sessions d'entrenament anteriors. Fins a 4 jugadors es van desmarcar dins de l'àrea per tal de deixar a en Alexandre Raffier, que aparentment no participava a la jugada, lliure de marca. Va fer pujar el 2 - 4 amb un control orientat dins de l'àrea i un xut col·locat arran del pal.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 30 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Uxiel Casalmorto va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de Evert Koene. Tot i això, després de la setmana que havia passat, en què havia estat portada a la premsa esportiva, sent protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies; és normal que estigués molt desconcentrat i fallés el gol cantat.
  • 274 Minuto 35 (Ocasión de penalti): L'oportunitat d'agafar la iniciativa al marcador al minut 35 la va desaprofitar Arjen Obrecht de Bulls, quan va enviar el seu llançament de penal a fora per un parell de pams.

Tarjetas Tarjetas

  • 511 Minuto 6 (Tarjeta amarilla (Honestidad)): Després d'agafar un rival per la samarreta diverses vegades i simular una falta inexistent, Oriol Pineda de Bulls es va guanyar la targeta groga merescudament.