Logo, enlace a la página principal Web con certificación CHPP 

Logo GNU Tux Logo Fedora
Logo Apache Logo PHP & PostgreSQL XHTML 1.0 Strict válido

DeNiX_Team (1333927) - Pelayos F.C. (441642) » 413286799: T39/J2/VI

Liga 413286799 Información oficial sobre el partido 413286799 en Hattrick

02.02.2013 14:00:00
Liga: Temporada 39 / Jornada 2 / VI.4 (14322)

DeNiX_Team Alineación oficial del equipo 'DeNiX_Team' en el partido 4 - 3 Xerez B C.D. Alineación oficial del equipo 'Xerez B C.D.' en el partido
Gerbrand Ilegems (6') 1 - 0
1 - 1 Thomas Lahousse (10')
1 - 2 Thomas Lahousse (31')
1 - 3 Zamir Paloka (48')
Mārtiņš Misjuns (55') 2 - 3
Yury Sotnikov (66') 3 - 3
Per Hartsjö (70') 4 - 3
DeNiX_Team Alineación oficial del equipo 'DeNiX_Team' en el partido 4 - 3 Xerez B C.D. Alineación oficial del equipo 'Xerez B C.D.' en el partido
 
Predicción simulador (fiabilidad: Mágico (18))
DeNiX_Team Alineación oficial del equipo 'DeNiX_Team' en el partido 3 - 1 Xerez B C.D. Alineación oficial del equipo 'Xerez B C.D.' en el partido
Tiene un poco de suerte 3.18Número de goles que marcará el equipo LOCAL según el simulador - 0.81Número de goles que marcará el equipo VISITANTE según el simulador Tiene suerte
 
Victoria local: Empate: Victoria visitante:
93,6 % 0,2 % 6,1 %
 
EJEÓMETRO:
El partido entra dentro de las probabilidades (1)
 
 

Simulador PRO gentileza de International Hattrick.

Esta simulación ofrece el marcador más probable, pero el motor de Hattrick no siempre hace esto mismo. No debes dar más importancia al simulador que al propio motor. Úsalo pues de forma inteligente.

Diferencias cruzadas

DeNiX_Team

Goles Goles

  • 121 Minuto 6 (Gol por el centro): La defensa central visitant no hauria d'haver tingut problemes per aturar Gerbrand Ilegems, que no tenia cap company que l'ajudés en aquell moment; tanmateix el jugador del DeNiX_Team se les va manegar per posar per davant el seu equip: 1 - 0 al minut 6.
  • 109 Minuto 31 (Gol evento especial rival imprevisible (poca defensa)): La gentada va començar a esbroncar i a maleir el nom de Luis Ortiz Osborne després que enviés una passada llarga entre la seva propia defensa al jugador de Xerez Thomas Lahousse, que va creuar la pilota al pal oposat del porter materialitzant el 1 - 2.
  • 103 Minuto 55 (Gol por la derecha): DeNiX_Team no perdien la fe, i al minut 55 del partit, Mārtiņš Misjuns va marcar el 2 - 3 després d'una genial jugada per la banda dreta.
  • 111 Minuto 66 (Gol por el centro): Al minut 66, Yury Sotnikov va aconseguir l'empat després de rebre una passada pel centre de la defensa: 3 - 3.
  • 123 Minuto 70 (Gol por la derecha): Corria el minut 70 quan els locals van prendre avantatge mitjançant un gol de Per Hartsjö, que va posar el 4 - 3 al marcador després d'una jugada d'equip per la banda dreta.

Ocasiones Ocasiones

  • 242 Minuto 8 (Ocasión de contra por la izquierda): Al minut 8 una passada llarga a l'esquerra la va controlar en Luis Ortiz Osborne, però un defensa, amb una càrrega legal el va desestabilitzar i li va robar la pilota quan ja es disposava a finalitzar el ràpid contraatac.

Tarjetas Tarjetas

  • 514 Minuto 61 (Tarjeta roja directa): Fart que un defensa rival insultés a sa mare i a sa germana, en Mathias Rödl s'hi encarà i li etzibà un cop de cap al pit. El defensa, ple de tatuatges i destraler com ell sol, va caure al terra de forma teatral. L'àrbitre, no va dubtar en enviar l'agressor al vestidor, que hi va anar sense dir res a ningú, trist i capcot.

Lesiones Lesiones

  • 091 Minuto 21 (Lesión leve): DeNiX_Team va fer una substitució al minut 21. Gerbrand Ilegems va sortir coix del terreny de joc i va ser substituït pel seu company Carles Daniel Palop.

Xerez B C.D.

Goles Goles

  • 185 Minuto 10 (Gol de tiro libre indirecto): Després de 10 minuts, el tirador de faltes del Xerez va executar-ne una enviant la pilota a l'àrea. La defensa la va refusar massa curta i en Thomas Lahousse, amb tot el temps del món, va afusellar al porter des de la frontal. El 1 - 1 pujava al marcador.
  • 118 Minuto 48 (Gol evento especial córner peinado): En Thomas Lahousse entomà la pilota, tal com venia des del córner, amb una volea forta i molt ben dirigida que el porter va poder refusar. Afortunadament per al Xerez, un peu providencial d'en Zamir Paloka va situar el 1-3 al panell digital.

Ocasiones Ocasiones

  • 209 Minuto 27 (Ocasión evento especial rival imprevisible (poca defensa)): Un error molt greu de Lenz Rember va donar l'oportunitat de marcar a l'equip rival per mitjà de José Paulino Azevedo. Tot i això, després de la setmana en què havia estat portada a la premsa esportiva, en la que fou protagonista d'enraonies vanes, rumors infundats, faules i badomies, estava molt deconcentrat i va acabar fallant davant del porter el què havia de ser un gol cantat!
  • 282 Minuto 52 (Ocasión por la izquierda): Després d'una passada des de la banda esquerra, Cristoforo Grilli es va quedar sol davant del porter, al minut 52. Realment hauria d'haver marcat, però el porter va ser més ràpid que ell i li va prendre la pilota.
  • 281 Minuto 62 (Ocasión por el centro): El porter local va fer una aturada impressionant a un xut a boca de canó de Fróði Tórstún. Es va fer el gallet aixecant-se amb parsimònia del terra i menyspreant les felicitacions dels companys, però a la repetició es va veure que tenia els ulls tancats, i havia estat un miracle que hagués aturat la pilota.